Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Melyik parfüm varázso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meztelencsigabiga ♥ kérdése:

Férfiak! Melyik parfüm varázsol el titeket?

Figyelt kérdés

Esetleg ez a 4 mond nektek valamit?

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

2012. okt. 26. 21:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez így kicsit nehéz. Illatmintát tudsz linkelni?
2012. okt. 26. 21:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Amelyiknek nincs olyan erejű aromája,mint egy bálnavadászhajónak.
 3/11 anonim ***** válasza:
mosoly? azt nem lehet választani ?:)
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem illatminta kéne hozzá.

Ezek nem 10 forintos parfümök.Szóval annyira nem lehetnek rosszak

5/11 anonim ***** válasza:
Chanel No. 19. Poudré, a csajom ezt használja és mindig lázba hoz.
2012. okt. 26. 21:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a parfümöket,szerintem egy nőnek az a legjobb,ha a tisztasághoz kötelező piperék-sampon,szappan,izzadásgátló/spré-ruha (mosószer),azon kívül ne legyen rajta semmi,így is sok így darabra.Meg aztán van egy olyan dolog,hogy az ember amikor párt választ,az illatok is befolyásolják a döntésben,a hormonkibocsájtás...Szóval rajtam nem keres egy cég se,ami parfümöt gyárt.Mondjuk van olyan,amit ki próbálnék magamon,pasiként(hugo boss)de sosincs rá pénzem...De én mondjuk nem akarok csajozni,épp elég gondom van e nélkül is.
2012. okt. 26. 21:48
 7/11 Geta96 ***** válasza:
nemértek hozzájuk, így név alapján illat nélkül meg max elképzelni tudom milyen szaguk lehet. de komolyra veszem a témát egyszer egy lány megmutatta h neki milyen csábító szagú testápolója vagy masszőrolaja vagy valami ilyesmilye van. és tényleg nagyon bódító szaga volt, ely de elbódultunk........a lényeg h az izlésünk nem különbözik nagyon az illatok terén. válassz olyat ami szerinted (vagy barátnőid vagy fiubarátaid) szerimt csábító, sok szerencsét.
2012. okt. 26. 21:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Sok lányismerősöm van, akikkel rendszeresen szoktam beszélgetni, szinte mindegyikkel feljött már ez a parfüm téma, áradoztak, hogy nekik milyen van, meg mitől jó, meg mit tudom én, de ha két perc múlva megkérdezték volna, már akkor sem emlékeztem volna a márkájára. Úgyhogy így marhára nem mond semmi nekem, bocsi.
2012. okt. 26. 21:59
 9/11 anonim ***** válasza:
De egy hülye kérdés még ez is...
2012. okt. 26. 23:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Hacsak nem ért hozzá, egy pasi neked úgyse fogja tudni megmondani. A férfiak nagy része pedig nem foglalkozik ilyesmivel. Ha az orra alá dugsz egy illatot meg fogja mondani, hogy tetszik-e neki vagy sem, de név szerint nem fogja tudni meghatározni. Az eddigi tapasztalatim alapján az olyan illat tetszik nekik, amit második bőrként viselsz. Vagyis nem illatfelhő formájában vesz körül, hanem ha közel kerül hozzád, éppenhogy megérzi és ami a legfontosabb, harmóniában van veled. Egyébként ha meg akarsz hülyíteni egy pasit, Mugler Angel-jét ajánlom, de max. 1-1 fújást a füled mögé. Egyszer egy kimondottan csúnya lányismerősünk befújta magát vele a Douglasban. Mikor kijöttünk, 15 percen belül 2 pasi szólította le. Az egyik fel akarta szedni. A másik pedig azonnal meg akarta tudni mit használ, mert most rögtön vesz ilyet a nejének is:D
2012. okt. 31. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!