Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feromonok, feromon parfüm?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Próbálta már vki? és ha igen mennyire működött? Milyet érdemes venni?

2012. jún. 28. 09:56
 1/5 A kérdező kommentje:
a lényeg kimaradt: olyat keresek, amivel pasi tud nőket felszedni.
2012. jún. 28. 09:57
 2/5 anonim válasza:

[link]

egyik ismerősöm innen rendelt.. én ajánlottam neki :D már nem tudom melyiket rendelte meg de mit ne mondjak nagyon bejön az illata. igazán jó. de nem éreztem azt h rá kell h másszak :DDD

L.

2012. jún. 28. 10:31
 3/5 anonim válasza:

Én egyszer bepróbáltam egyet és tényleg jó volt. Nagyon megtetszett egy lány a buszon és biztosra akartam menni. Addig a nevét se tudtam, csak hogy mikor melyik busszal megy - azzal amivel én is. Randira hivtam. Összejöttünk.

Mondjuk arra figyeltem, hogy nem az első termék mellett tettem le a voksomat, amire rá volt írva, hogy feromon, hanem utánajártam hogy a feltüntetett anyagoknak tényleg van-e vmilyen hatása. Igazából saját magamon is éreztem, hogy kicsit agresszívebbé váltam tőle, szóval vmi tutira működött (legalábbis nekem). Én egy Axcite LP7 nevű parfümöt vettem a body.builder.hu-ról, de sajna ott már nem lehet kapni. Vaterán néha ki lehet fogni.

2012. jún. 28. 10:34
 4/5 Diavolino44 ***** válasza:
Nekem ezzel az egesszel az a gondom, hogy nem lehet eldonteni, hogy valoban a termek, segit ra arra, hogy osszegyere a lannyal. En inkabb arra tippelek, hogy placebo hatas ervenyesul, azt hiszed, hogy ettol majd biztosan osszejon, lazabb, magabiztosabb vagy mert van *mankod*.
2012. jún. 28. 11:00
 5/5 anonim válasza:
3-as vagyok. persze, lehet azt mondani hogy a placebo is közrejátszik, de akárhányszor használtam a parfümöt, mindig ugyanazt és ugyan úgy éreztem. kicsit zsibadt az agyam és ahogy irtam is, agresszivebb voltam. na nem úgy, hogy mindenkit ki akartam nyirni, erről szó sincs, inkább ahhoz tudnám hasonlítani, mikor egy adrenalin löketet kap az agyad. élénkebb is voltam tőle.
2012. jún. 28. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!