Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 és fél éves vagyok és van egy barátom akivel még az elején vagyunk. Miért nem veszi fel velem a kapcsolatot?
Az elején minden nap szeretett volna találkozni és mindig jött facebook-ra hogy beszéljen velem de most nem... vasárnap találkoztunk utoljára és azóta nem ír nem hív nem szervez találkozót és még facebookra sem jön fel 3 napja...szerintetek megunt vagy valami közbejött neki??? kedden írt este egy ütit h szeret és hiányzok neki.én erre azt válaszoltam h nekem is meg kérdeztem h mi volt vele 2 napig és azt mondta ( másnap) h beszart a gépe a telója meg elveszett.. a barátaim szerint hazudott mert kedden gépe is volt meg telója is gyanús h egyszerre.! és próbálok hinni neki... aranyos és hiszek neki de lehet h nem ismerem még eléggé h ezt el tudjam dönteni!
SEGÍTSÉG!
oh my fcking g... manapság nem lehet elég korán kezdeni hah? :D
ha megmondod hány éves a barátod tudok neked értelmes választ adni
Jajj, ne bántsátok szegényt, nem csinált semmi rosszat. :)
Keresd te még egyszer, ha azután se jelentkezik, akkor ne foglalkozz vele... Majd keres, ha akar. Ha meg nem, akkor sajnos a dolog véget is ért. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!