Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntsek? Kérnék segítő hozzászólást! Privátba leírom a történetet.
Szia! Párkapcsolati kérdésről lenne szó. Még ilyen érzelmi megingásom sosem volt a párkapcsolatomban. Másfél éve vagyok együtt a barátommal, eléggé viharos / se veled- se nélküled kapcsolat. Több dologban nem mondott igazat, mégis rám hárított idáig mindent. 2 hete történt egy változás a kapcsolatunkban. Felbukkant egy régi ismerősöm, akivel akkor ismerkedtem meg, amikor a párommal. Mint kiderült nem is olyan rég , akkor belém szeretett, de én a mostani páromat hoztam előtérbe. A párom eléggé önérvényesítő, makacs ember, és szeretne minden áron birtokolni. A másik fiú pedig mindenben segít, és megértő. Kicsit közhelyes, és magam se értem, de döntenem kell, hogy a szívemre hallgassak, és maradjak a barátommal, aki már rengeteg álmatlan éjszakát okozott nekem, de mégis szeretem és érzelmileg ragaszkodom hozzá, vagy válasszam a nyugalmat...
Úgy gondolom ezt a kérdést csak az érzi át igazán, aki már hasonló szituációba került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!