Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! (ez csak egy példa nem kell letámadni) Ha lenne egy, , ronda" barátotok, kitartanátok mellette, vagy ha jönne egy Alfa hím akivel jobb megjelenni az éjszakában. Ugye. Akkor elhagynátok a párotokat?
Érdekes válaszok :D megosztja ez is az embereket, pontosan erre voltam kíváncsi, köszönöm a válaszokat(akár pozitív akár negatív volt )
Megjegyezném: aki 21/N és mégis f*sz-nak hívja a másikat emiatt a kérdés miatt az már egy árulkodó jel, hogy magára vette ;)
Igen, akkor derül ki, ha abban az "éles" helyzetben kell dönteni. Mégpedig, fontos, hogy a "csábító" olyan legyen, aki nem a nagyátlag szerint jobb pasi a páromnál, hanem szerintem is az, ennek ELLENÉRE a kötődés miatt ellen tudok-e állni a kísértésnek.
Mert nekem ő, a vele való kapcsolat már fontosabb. És nem utolsósorban, mert szeretem.
Ha egy ilyen szerelem kialakul, amikor a társaddá válik a másik, akkor ott más szempontok is közrejátszanak és nem csereberélünk.
A gyerekeinket se cseréljük le. Pedig beadhatnánk őket állami gondozásba és hozhatnánk ki szebb, jobb, okosabb gyerekeket. De nekünk a mieink a legszebbek, legjobbak, legokosabbak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!