Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen személyiségű lányok jönnek be?
Kissé titokzatos vagy közvetlen? Sportos vagy gyengébb? "Cicáskodó" vagy lazább? Intelligens vagy az alap műveltség, vagy épp annak a hiánya, az a tipikus "butácska"?
24/L
Akkor leírom, hogy nekem mégis milyen lányok tetszenek:
A nagyon fiús lányokat nem kedvelem, de a nagyon cicáskodóak sem jönnek be. Éreztesse, hogy lány/nő, adja saját magát. Az intelligencia fontos kérdés, akármennyire tetszik egy lány, ha buta vagy ezt próbálja előadni, az régen rossz. Ne érts félre, nem várom el, hogy a relativitáselméletről legyen konkrét álláspontja, de azért lehessen vele kultúráról, komoly dolgokról is beszélni, legyen képben a dolgokkal. Ugyanakkor ha marháskodásra kerül sor, abban is legyen benne, nem kell ugyanis mindent komolyan venni. Ne legyen nagyon visszahúzódó,de nagyon közvetlen sem, mert én sem vagyok ilyen és valószínűleg megijednék tőle. A külső pedig igen egyszerű: érezze jól magát a bőrében és ezt mutassa is ki. Adjon magára és a testalkatához megfelelően öltözködjön. Nincs annál kiábrándítóbb, amikor egy molettebb/ducibb lány olyan feszes ruhákban pózol, amik szinte szétszakadnak rajta. Nem kell tehát vékonynak lenni, nekem személy szerint a teltebb, formásabb lányok jobban bejönnek és jobban meg is nézem őket. De ez én vagyok...
világosbarna kicsit szőkés haj, kék szem, kicsit barnás bőr! abszolút befutó nálam. emellett még a világos-középbarna haj, barna szem is nyerő.
25F
ártatlan aranyos kedves esetlen gyenge
Kb ilyen de rossz országba születtem :/ itt csak határozott partiarcok vannak többségben, akiknek inkább csak a teste vonz...
f19
közvetlen, sportos, nőiesebb, butácska
Azért butácska, mert tapasztalataim szerint az ilyen lányoknak sokkal nagyobb a szívük, és sokkal jobbak a nőies ösztönük.
Egy lányban először a tekintete fog meg, az kell hogy tetsszen, az alak lényegtelen(persze egészséges határok között) A haj mindenképpen barna, a szem is ha lehet, illetve ha nem is barna de barnás legyen(pl. barnás zöld)
Ami még nagyon fontos: csak olyan érdekel, akiben van valami érdekes és én sem vagyok számára közömbös. Különben csak tetszik és nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!