Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő alatt "szeret ki"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt "szeret ki" belőlem egy férfi?

Figyelt kérdés
Szakítottam vele rövid együttjárás után,mert olyan élethelyzetben voltunk, hogy így láttam jobbnak.:( Viszont már eltelt egy hónap és nagyon hiányzik,nem tudom őt elfelejteni. Szeretném visszakapni. Szerintetek egy vagy két hónap szünet alatt nem halványulnak benne el az érzelmek? Mert nem akarok túl sokáig várni,mert félek,hogy késő lesz...
2009. aug. 9. 23:39
 1/7 anonim ***** válasza:
58%

2 hónap, 14 nap, 10 óra..

gyorsan hívd fel

2009. aug. 9. 23:43
 2/7 A kérdező kommentje:
egyszer már felhívtam,pont egy hónappal a szakitás után. Kedves volt a telefonban,persze voltak kínos szünetek is,felületes témákról beszéltünk.De nem mondott semmi olyat hogy látni akarna.:(( Nem merem újra felhívni,nehogy nyomulósnak gondoljon...Neki van valakije de már nem szerelmes belé.Belém viszont az volt...csak én ahelyett hogy türelmes lettem volna,elhajtottam...nincs azóta nap hogy ne Ő járna a fejemben
2009. aug. 9. 23:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Kiszerethet belőlem ha túl sokat várok vagy hagyjam az egészet? Nekem Ő nagyon kell...
2009. aug. 9. 23:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Csábítsd el újra.
2009. aug. 10. 00:07
 5/7 A kérdező kommentje:
hívjam fel megint vagy menjek el hozzá? Egyébként várok még további véleményeket!
2009. aug. 10. 00:16
 6/7 anonim ***** válasza:
menj el hozzá váratlanul, mondd, hogy még szereted, de ha ő nem akar semmit akkor hagyd
2009. aug. 10. 01:35
 7/7 A kérdező kommentje:
hát igen,ez lesz valószínűleg. Köszi! De az eredeti kérdésemre még mindig nem kaptam választ,miszerint mennyi idő alatt múlik neki el? Kb?
2009. aug. 10. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!