Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hozzámennétek olyan pasihoz, aki nem szerelmes, csak ragaszkodik hozzátok?
Figyelt kérdés
Egy barátnőm erre készül, és nem értem őt...2012. okt. 26. 15:46
11/13 anonim válasza:
Határozottan nem. Nekem is volt valakim, aki nem volt belém szerelmes, csak ragaszkodott hozzám. Én halálosan szerelmes voltam és szerettem volna vele összekötni az életem. Ő nem akarta, nyilván mert nem szeretett annyira, neki nem volt olyan erős az érzelmi kötelék. Nagyon megviselt az elválás, de ma már örülök, hogy így történt, mert esélyt kaptam megtalálni azt, aki igazán szeret és viszont. Nagy hibát követ el a barátnőd, ha így hozzámegy ehhez a faszihoz, és a pasi is görény, mert érzelmileg kihasználja a barátnődet. Nem fogsz tudni a lelkére beszélni, mert nagyon szeretheti ezt a pasit és a kéretlen tanács sose ér célba. Majd úgyis otthagyja a fickó, ha komolyan megfogja egy másik nő, aztán a barátnőd pedig levonja a kellő tanulságot.
13/13 anonim válasza:
.szom az összes nőbe,vazze. Én szerettem is +ragaszkodtam is a páromhoz,a görény meg akkor is ott hagyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!