Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a nőknél a legyünk jóban?
A) legyünk barátok
B) tartsuk a kapcsolatot és akármi lehet belőle
C) egyéb (fejtsd ki)
bocs, kimaradt, az hogy 'sem', én is így gondoltam, h nem vagy túl rajta, mert akkor nem foglalkoznál ilyenekkel, h az érzéseiddel sakkban tart
hm, nem játszik tiszta lapokkal a lány, szeret több vasat a tűzben tartani, ez megkeserítene téged is a jövőben és sok munka kellene nektek egy boldog kapcsolathoz, mert sajna a felételek nem adottak
az én véleményem az, h ne keresd, mond el neki, h szerinted jobb, ha nem találkoztok, nem tartjátok a kapcsolatot, ha ezután keres, lájkol, ne reagálj rá, majd abba hagyja
keress szexkapcsolatot, de ne ezzel a lánnyal akarj szexet
vagy heverd ki, és azután vágj bele egy új kapcsolatba
de ez a huzavona még évekig is megkeseríthet, ha nem zárod rövidre, és az évek meg telnek, a lehetőségeid meg elmennek melled, mert más lányokat nem veszel észre
Azért próbálok másokra is összpontosítani és annyi eszem van, hogy emiatt ne halasszak el egy jó lehetőséget. :)
Azért foglalkozok vele ennyire, mert eddig ő az egyetlen, aki nekem külsőre-belsőre tökéletesen megfelelt. Aztán lehet, hogy lesz még jobb is. Csak a szép emlékek sugallják ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!