Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a nőknél a legyünk jóban?
A) legyünk barátok
B) tartsuk a kapcsolatot és akármi lehet belőle
C) egyéb (fejtsd ki)
igen, a nehézségeket az szokta okozni, amit nem mondunk ki
akkor játssz másképp, kérdezz rá
persze ilyenkor jön az, h nem illik rá nyíltan válaszolni
de lehet elindítasz benne valamit, vagy megerősödik a kapcsolata, vagy a karjaidba fog omolni (persze nem azonnal)
helike 13, ebben igazad is van, de nem ez volt a kérdés :)
hacsak nem vágyik a kérdező a lánnyal egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatra
de eddig csak egy szexről fantáziált, ha jól tudom :)
Mire kérdezzek rá konkrétan? A jelekre rákérdeztem és az válaszolta, ami a kérdés. :D
Felhozta még párszor, hogy ő komolyan vett engem aztán mégis máshogy alakult.
Amúgyis, ki mondaná el ilyen szituációban, hogy tévedtem, hiányzol, szeretném, ha helyrehoznánk a régit? Senki...
egy játszmában valóban senki (Eic Berne: Emberi játszmák)
mond el az érzéseidet, a gondolataidat neki - normál emberi reakció: ő is el fogja mondani az érzéseit és tisztázzátok, h mi van
valószínűleg akkor úgy ment bele a mostani kapcsolatába, h azt még nem zárta le, ami veled volt
és úgy tűnik, téged is megkavart, ő így szokta? nem túl érett, vagy kapcsolatfüggő, vagy ki tudja
szeretnéd vele újra kezdeni? vagy inkább tovább lépnél?
tehát hagyod, hogy megkavarjon, és felmelegítitek a rizses lecsót, és kezdődnek az újabb, már jól ismert körök... vagy másképp lesz
rajtad múlik,mit teszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!