Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel lepjem meg ami hasznos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lepjem meg ami hasznos és örök emlék marad számára?

Figyelt kérdés
Hello, a barátnőmmel 2 honapja vagyunk eggyütt lassan és szeretném valami kis aprosággal meglepni viszont elég nagy gondban vagyok mert nem hord semmilyen kiegészítőt gondolok itt gyűrűre,nyakláncra,karláncra viszont találtam egy jó kis nyakláncot egy törött szív ami 2 külön nyaklánc de ha összeilesztjük őket passzolnak egymáshoz viszont nem hord ilyeneket ezért vagyok gondba ezért ha tudtok valamilyen ötletet adni annak nagyon örülnék mindenre kiváncsi vagyok válaszotokat előre is köszönöm
2008. máj. 21. 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Pedig ez a medálos ötlet nagyon jó sztem. De van pl egy 3D-s gravirozás, amit egy üvegszerű kockába graviroznak, graviroznak bele pl arcképet. Lehetne pl egy kettőtökről készült kép. Vagy lehet párnahuzatra képet csináltatni. Ezeket ilyen photo-s boltba, árkádokba plazakba lehet csináltatni.
2008. máj. 21. 16:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Ültess neki egy fát és nevezd elróla
2008. máj. 21. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:
mondjuk ez nem hasznos de sokáig tart
2008. máj. 21. 16:37
 4/4 anonim ***** válasza:
biztos vagyok akarmit veszel nagyon fog orvendeni mert toled van. tarts ki mellette mutasd ki h szereted es legyetek boldogak:)
2008. máj. 21. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!