Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ex visszahódítása 1,5év után?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex visszahódítása 1,5év után? Hogyan tovább? Kérlek, csak hasznos válaszokat!

Figyelt kérdés

Aki azt gondolja,nem érdemes próbálkozni,azok válaszát köszönöm,de nem kérném,a saját hibámból szeretnék tanulni.Úgy gondolom,egy próbát megér,veszteni nem vesztek semmit,legalább elmondhatom,hogy próba megvolt,nem jött össze.

1,5 éve szakítottunk,mivel rengeteget vitatkoztunk,aminek főleg én voltam az oka.A szakítás óta először most érzem azt,hogy ugyanaz vagyok,aki régen,nem vagyok önmagamból kifordulva és pozitív irányba is rengeteget változtam,főleg a dolgokhoz való hozzáállásom/felfogásom,amik a kapcsolatunkat tönkretették.

Tudom,eltelt az óta egy hosszú idő,de neki sincs és nekem sincs jelenleg kapcsolatom.Nem tudom,neki alakulgat-e.

Felkerestem újból,beszélgetünk.

Ő egyszer írt rám,szinte mindig én keresem,ami kicsit rosszul esik,de úgy gondolom,ha tényleg nem akarna velem beszélni,és csak egy megtűrt személy lennék,lerázna,vissza se írna.De nagyon jókat beszélgetünk.

Nem tudom,mikor lenne optimális elhivnom találkozni? 2 hete beszélünk, hetente 3* kb. várnom kéne még?

Nem szeretném semmivel se lerohanni,csak visszahozni azt a tüzet,ami régen volt.

Ötletek?

23L

2011. okt. 7. 00:01
 1/4 anonim ***** válasza:
2011. okt. 7. 00:59
 2/4 anonim válasza:

Szerintem még várjál egy pár napot,aztán hátha ő hív el téged.

Meg amúgy lehet,hogy ő csak barátkozni szeretne veled,és ha el hívod randizni és nem akarja ezt veled újra kezdeni,akkor meg még barátkozni sem fogtok.

2011. okt. 7. 02:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Pedig idővel megbánnád hidd el. De ha ő is akarja, akkor beszéljetek sokat hogy mit hogy kellene csinálni annak érdekében hogy jó legyen minden. Ha viszont ö elzárkózik, netán várat felejtsd el azonnal, mert feltételeket szab majd. Ha úgy is kell akkor buta vagy. Ne alázd meg magad senki kedvéért. Ha van tartás benned hagyod. De a te életed..
2011. okt. 7. 05:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt már egyszer kiírtad a "családi kapcsolatok" témakörhöz.
2011. okt. 7. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!