Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 19 éves múltam, de még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves múltam, de még nem volt kapcsolatom! Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 21:04
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Fogjuk rá, először nagyon bátor voltam. Mikor bekerültem a gimibe, egyből megtetszett 1 srác és éreztem is amit kellett és ő is. Csak én túl gyorsan akartam az egészet és félénkek is voltunk. Utána megfogadtam, h többet nem kezdeményezek senkinek! Annál rosszabb nem volt, mint h 4 éven keresztül elmentünk egymás mellett, pedig megbeszélhettük volna. Csak sok hülyeséget csinált, amit nem toleráltam. Utána volt néhány randim, de azokat nem lehetett igazán, annak nevezni. És most nyáron éreztem, vmit 1 tőlem jóval fiatalabb fiú iránt. De igen, valószínű, az lehet a baj velem, h nem szeretem a mostani ismerkedési formát, h elmegyünk 1 buliba, ahol szinte minden pasi részeg és csak egy 1éjszakás kalandot akar. Nekem meg az ilyenre nincs szükségem!
2012. okt. 25. 21:49
 22/24 anonim ***** válasza:
A mostani ismerkedési formákat én sem szeretem, még a randizást sem. Azt szeretem, mikor barátságból, haverkodásból lesz kapcsolat. Így tényleg kölcsönös szereteten alapul a dolog, nem csak valami fellángoláson.
2012. okt. 25. 23:02
 23/24 anonim ***** válasza:

Semmit.Én 22 éves leszek és nekem se volt még kapcsolatom,mondjuk én fiú vagyok.Lett volna rá lehetőségem számtalanszor,de undorodtam azoknak a személyiségétől akik kikezdtek velem.A szerencsén múlik,hogy összehoz-e a sors azzal aki passzol hozzád vagy sem.Én se találok párt,de lassan már nem is nagyon akarok,mert ráuntam a keresésre.

Belebotlottam már olyanba aki ideális pár lenne,de a sors úgy akarta,hogy ne jöjjön össze.

Semmit sem csinálsz rosszul.Éld az életed és ne zárkózz el az emberek elől és akkor úgyis belebotlassz az igaziba,akkor amikor nem is számítanál rá.

2012. okt. 25. 23:34
 24/24 A kérdező kommentje:
Én is pont ugyanígy vagyok! Ezért nem volt még barátom, mert vkitől undorodtam, vkivel meg nem úgy alakult. csak azt hittem, h velem van a baj
2012. okt. 25. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!