Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves múltam, de még nem volt kapcsolatom! Mit csinálok rosszul?
Talán túl zárkózott vagy és ritkán jársz emberek közé?
Velem legalábbis ez volt a gond.
Egy randi még nem randi. Két randi egy fél randi. Szóval ha 2 randi alatt sem érzel semmit, vagy adsz esélyt egy 3.-nak, hogy az mindent eldöntsön, vagy keresel mást.
De nem is fontos keresni, az a lényeg, hogy legyél nyitott. Ha közeledik valaki feléd, akkor ne utasítsd el, és ne add föl az első randin. Persze, vannak kirívó esetek, mikor nem lehet azzal csúfolni egy randit, hogy "jól sikerült", de azt gondolom, ez a ritkábbik eset.
Egyébként én is 19 éves voltam, mikor az első barátommal összejöttem, 2005 nyarán. Azóta eltelt 7 év, és több fiú is megfordult már az életemben.
Volt olyan, akivel az 1. randi után összejöttem, volt olyan, akivel 3 randi után sem alakult ki semmi, volt olyan, akivel tök sokszor találkoztunk "ez nem randi" jeligével, és mégis végig olyan volt, mint ha járnánk, és ennek az ellentettje is megvolt: "ez nem randi", és nem is lett több barátságnál... Volt olyan, akivel végig barátok voltunk, de közben mindketten többet akartunk, csak rossz volt az időzítés, de - és itt a lényeg: olyan is volt, akivel 2 randi eltelt anélkül, hogy bármi komolyabb történt volna köztünk, és csak a 2. randit követő hetekben kezdett kialakulni az a VALAMI, ami miatt összejöttünk. Ez idén tavasszal volt. Azóta is együtt vagyunk.
Ne add fel!
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!