Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira jó lenne ha egy fárasztó nap után lenne egy férfi akihez hozzábújhatok és szexelhetünk. Honnan akaszthatnék le egyet minél hamarabb akivel össze is illenénk valamennyire?
Irigykedni lehet.De megszólni az anyagi helyzete miatt viszont disznóság!
Én csak azért tartok mert félek,hogy nem adhatom meg neki ezeket.Lehet neki nem fontos.De addig úgy se jutok el.Előbb lelépek
Mi az, hogy nem adhatod meg neki? 2 felnőtt emberről szól, mindegyik magáról gondoskodik. Mi az, hogy úgysem jut előrébb?
Szerintem egy valamire való kapcsolatban szó sem esik anyagi dolgokról, mert 2 egészséges tanulni és dolgozni képes önálló emberről van szó akik szerelmesek egymásba.
Nem emiatt.Nem kell felháborodnod.Látod hiba magyarázom úgy se érted.Azt hiszed én pénzéhes ribiknek gondolom őket!Hát nem!
Volt egy lány.2 randi után kísértetem haza és láttam milyen házban élnek.Milyenek a rokonai.
Zavarban éreztem magam.Nem éreztem jól magam ott.Valószínűleg befogadtak volna.De én egyszerű nem ehhez környezethez szoktam hozzá.Nem az ilyen cicomához.
Lezártam a lánnyal.Akármennyire tetszett.
Meghátráltam én hibám.Nem is őt hibáztatom.
Szerintem túl görcsös vagy. Jófej csajszinak tűnsz, magabiztosnak, határozott jellemnek, tudod, hogy mit vársz el az élettől, tudod, hogy honnan hova akarsz eljutni, érettebben gondolkodsz, mint a korod béli lányok többsége. De túlságosan rágörcsölsz erre a társkeresés témára, és szerintem ez taszítja a fiúkat. Az elvárásaidból is szerintem lejjebb adhatsz, mert azok úgyis változnak egy emberben. Az, hogy mennyire szőrös, vagy mennyire arányos a teste... szerintem részletkérdés.
Nekem is alapból a nyeszlett, vékony típus jön be, szóval ha tudnék festeni, akkor egy vékony, hosszú karú, hosszú lábú, magas,hosszú sötét hajú, sötét szemű fiút ábrázolnék, mint "ideál", de mégis beleszerettem egy olyan fiúba, akinek van húsa bőven, és még csak nem is sötét a haja. Sőt, totál nem emlékeztet a hajdani "ideálomra".
Szóval szerintem gondold át, hogy mik azok az elvárások, amikből lejjebb tudsz faragni, és vedd egy kicsit lazábbra a figurát!
Ne akard mindenáron, és találj magadnak új hobbit, amiben kiteljesedhetsz.
26/L
Pedig mostanában leszarom mi alakul, csak azért mégis jó lenne ha lenne itthon mellettem valaki. Nem tudnék vonzódni egy bozontos ürgéhez. Egyetlen alapelvárás az intelligencia és ehhez mért stílus és vonzalom. Nem lehet erőltetni ha egyszer nem érzem, csak azért nem kell akárki, hogy legyen.
Könyvtárba járok, kávézókba, parkba, szerintem ezek jó helyek ismerkedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!