Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meztelencsigabiga ♥ kérdése:
Annyira jó lenne ha egy fárasztó nap után lenne egy férfi akihez hozzábújhatok és szexelhetünk. Honnan akaszthatnék le egyet minél hamarabb akivel össze is illenénk valamennyire?
Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 20:04
21/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Örülnék neki ha ki is tudnám használni, hogy csini vagyok.
2012. okt. 25. 20:24
23/52 anonim válasza:
De ne csak a tested miatt érdeklődjenek a pasik :)
24/52 A kérdező kommentje:
21
2012. okt. 25. 20:25
25/52 A kérdező kommentje:
23, nem is ezt szeretném. http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ez is az én kérdésem
2012. okt. 25. 20:26
26/52 A kérdező kommentje:
Ha nem írnék bundás kenyeret csinálok. ;D
2012. okt. 25. 20:27
27/52 anonim válasza:
Aranyos lány lehetsz.Mondjuk 1-2 dolgot nem értek.az ideállal kapcsolatban.De biztos akad ilyen férfi :)
28/52 anonim válasza:
Elolvastam a másik kérdésed is és szerintem jó dolog, hogy megfogalmazod mit szeretnél a másiktól, de néhány dologban lehetnél kicsit rugalmasabb.
29/52 anonim válasza:
Szép vagy.Összebújást és szexet vállalok,a többit majd megbeszéljük:D
Amúgy keress új hobbit,tánciskola..
30/52 anonim válasza:
meztelencsigabiga te olyan aranyos lány vagy!:D
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!