Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érzi egy srác úgy, hogy "megérdemli" most már a szexet?
a barátommal kezdődő a kapcsolat. eleinte nyomult, csak le akart fektetni, leoltottam, így most nem, hanem kedves, érdeklődő, talán szerelmes is, stb.
nemrég felhoztam a témát, hogy szeretnék többet és hirtelen átfordult abba a rámenős pasiba, aki az elején volt, aki szórakozik csak, tehát megszűnt a kedvesség. mintha átkattanna az agyában valami, vagy nem tudom. tehát visszavettem a dologból. most megint kedves, bájos, tünemény.
szóval meddig nem adhatom magam? mikortól tud úgy lefeküdni velem, hogy a tisztelet is megmaradjon?
szerintem nincs szüksége arra, hogy játsza a szerelmest. ha csak arra menne, nem írna nekem reggel rögtön mihelyst ébred, vagy rögtön, amikor jön haza (tehát első gondolata én vagyok)
csak sajnos és csak azt vettem észre, hogy tartanom kell a 3 lépést.
tiszta olyan, mint amikor egy angyal átfordul sátánba. mint aki skizofrén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!