Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor érzi egy srác úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor érzi egy srác úgy, hogy "megérdemli" most már a szexet?

Figyelt kérdés

a barátommal kezdődő a kapcsolat. eleinte nyomult, csak le akart fektetni, leoltottam, így most nem, hanem kedves, érdeklődő, talán szerelmes is, stb.

nemrég felhoztam a témát, hogy szeretnék többet és hirtelen átfordult abba a rámenős pasiba, aki az elején volt, aki szórakozik csak, tehát megszűnt a kedvesség. mintha átkattanna az agyában valami, vagy nem tudom. tehát visszavettem a dologból. most megint kedves, bájos, tünemény.

szóval meddig nem adhatom magam? mikortól tud úgy lefeküdni velem, hogy a tisztelet is megmaradjon?

2012. okt. 24. 23:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
sokat segitene ha tudnánk mennyi ideje vagytok együtt, lehet hogy csak le akar fektetni a kis álszent köcsög:)
2012. okt. 24. 23:16
 2/11 anonim ***** válasza:
48%
ilyen prűd csaj nem kéne nekem...szeretem a kis tüzes lányokat akik tudják hogy meg kell azt a péniszt markolni jó erősen. és nem várni húszezer évet.
2012. okt. 24. 23:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel második válaszoló:D Ez nem olyan dolog, hogy ki kell érdemelni, ha te nem vágysz rá, akkor nem is szereted a srácot...nekem sem kellene ilyen lány. 24F
2012. okt. 24. 23:19
 4/11 A kérdező kommentje:

:) hogy lehet a kérdésem ennyire félreérteni???

én nagyon, kimondhatatlanul vágyom rá, de mihelyst ezt kimutatom, átmegy szemétbe, aki csak kihasznál! tehát sztornóznom kellett magam. mert addig kedves és nagyon szerelmesnek is tűnik! olyankor.

amúgy kb 1-2 hónapja vagyunk "együtt", eddig csak sétálgattunk, beszélgettünk, nem ismerem a haverjait, családját, ő sem az enyémet, még csak üdítőztünk.

szóval extrém lassan haladunk bármerre.(távkapcs)

2012. okt. 24. 23:25
 5/11 anonim ***** válasza:

A kérdés ez: Mikor érzi egy srác úgy, hogy "megérdemli" most már a szexet?

A válasz ez: Megismerkedésetek után úgy kb. fél órával!

2012. okt. 24. 23:30
 6/11 anonim ***** válasza:
én az első perctől úgy gondolnám,hogy meg érdemlem,csak arra várnék max 2-3 hetet,hogy meg is kapjam.
2012. okt. 24. 23:30
 7/11 A kérdező kommentje:

ez sajna totál nem így van, akármilyen viccesen egyszerű :)

utána úgy dobna, mint macskát ...

2012. okt. 24. 23:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy dobna?:O Ennyire nem ismerem a férfiakat?:O az akkor gáz:D:D mi nagyon hamar /1 hét után/ szexeltünk a mostani barátnőmmel és egyáltalán nincs szándékomban dobni őt.(1 éve együtt vagyunk)..24F
2012. okt. 25. 00:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed dobna utána minek vagy vele? Csak azért kedveskedik meg játssza a szerelmes adoniszt hogy megdughasson szerintem és te ennél többet érdemelsz.
2012. okt. 25. 07:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem szabadulj meg tőle minél előbb. Csalódás lesz a vége részedről, van egy olyan érzésem!
2012. okt. 25. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!