Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki változtasson a hozzáállásán a kapcsolatban? Minden férfi ilyen?
A barátommal állandó veszekedés tárgya, hogy nem bízok meg benne eléggé. Tett már olyan dolgokat, akár kicsit, akár nagyobbat, ami miatt lassan teljesen elvesztem a bizalmam iránta. Sokszor előfordult már, hogy megbeszéltünk valamit, és ő az ellenkezőjét csinálta. Azt mondta nekem, hogy próbáljak változtatni ezen a hozzáállásomon, hogy szóváteszem, hogy nem bízom meg benne. Én viszont szeretném, ha Ő is változtatna. De ő azt mondta, hogy nem fog változni, és Őt fogadjam el olyannak amilyen, én változzak.
Szeret...a maga módján. Én próbálkozom, ő viszont nem akar.
Mit tegyek? :( :(
oké, én itt szoktam átváltani bunkóba: MI AJÓ BÜDÖS FRANCOT SZERETSZ BENNE? NEM ÉRTEM, KOMOLYAN, FÖL NEM FOGHATOM AZ ILYET.... ÉS TÖMEGÉVEL OLVASNI AZ ILYEZ HOGY: MEGCSAL, HAZUDIK, VER, DE SZERETEM. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉBREDJ MÁR FÖÖÖÖÖÖÖL!
vagy tudod mit... ne ébredj! De akkor majd ne csodálkozz, ha elbasztad mellette a életed, vagy esetleg nem is lesz életed, mert majd bekattan és szépen megerőszakol, megöl. (ilyen is egyre több van sajnos)
12:02
Rosszul fogalmazol! te csak szeretNÉD hogy megváltozzon, míg ő neki nagyon jó így, és lesz@rja hogy neked mi lenne a JÓ!
Te életed, ha egy ilyen gyökér mellett akarod eltölteni, végig gyanakodva és idegeskedve, na meg veszekedve, akkor maradj mellette.
Mi az hogy nem tudsz? (vagy tudnál) Igenis tudsz, csak nem akarsz, mert betegesen függsz tőle.
De a te dolgod, amíg nem az én életem baszod el, nem érdekel...
(nem is értem miért pazaroltam rád még 5 sort)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!