Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek jogos amit tettem?
Figyelt kérdés
Volt egy ferfi akkivel randizgatam az elso ket hetben minden szep es jo jo volt de keztek kivansagai lenni anyagi teren sokat sirtam emiatt bantott a dolog nem akartam elhinni hogy van ilyen hittem neki de nem biztam benne de nem is segitettem neki mert ugy gondoltam hogy nincs joga ilyet kerni tolem elhuztam meg ket hetig a dontest es kozben lelkileg terrorizalt mikor kimondtam hogy vege akkor o elkezdett vadaskodni hogy kiakartam ot hasznalni pedig a kajamat sem fizette ezt is a fejemhez vagta hogy ez csak egy csali volt hogy utana neki kellett volna mindent allnia es en eltartattam volna magamvele meg hogy mennyi penzt ram telefonalt stb stb erre en rairtam arra a csajra utana persze velem egyidobben volt neki hogy vigyazzon vele es figyeljen akkor is mindenfele voltam csak jo nem de tudjatok azt bant ha nem akart velem lenni minnek hittete el velem hogy akar engem de ez nem igy volt en is hibaztam de szepen akartam elvalni.2012. okt. 24. 14:05
11/16 anonim válasza:
"ma 14:14"
Szerintem te másik kérdést olvastál!
12/16 A kérdező kommentje:
Miert baj az hogy nem akartam anyagilag megterhelni gondoltam segitek azzal hogy magamnakk fizettem a dolgaim meg egyszer sem ajalotta fel hogy kifizetti a vacsoram de miert kell azt gondolni hogy en kihasznalnam kesobb?
2012. okt. 24. 14:28
13/16 A kérdező kommentje:
A kerdes az hogy megerdemelte azt hogy bekavartam a masik csajnal ezek utan?
2012. okt. 24. 14:35
15/16 anonim válasza:
"ma 14:35"
meg hát,nem árt neki ha tudja,kivel van dolga
16/16 anonim válasza:
Marha nehezen olvasható ez a szöveg, banyek... de ha jól vettem ki, kérdező, neked nem volt még sok kapcsolatod, ugye?
Szerintem is hibáztál, de csak abban, hogy két hétig gondolkodtál ezen a pasin, én már az első "anyagi téren kívánság"-nál kidobtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!