Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálom mindig ezt?

Figyelt kérdés

Nem volt még komoly kapcsolatom, a leghosszabb 3hónap volt, sokáig voltam egyedül, voltak randik, de azok ennyibe is maradtak vagy a fiu miatt vagy azért mert én nem mutattam elég érdeklődést.Most is ugyan ez a helyzet, van egy srác, az első találka elég jol sikerült, de már a másodiknál ugy éreztem h nem akarok elmenni, inkább a barátnökkel lenni vagy a megszokott dolgaimat csinálni.

Valoszinű, h félek a változástól.De mindig előjön ez az érzés, h még magam se tudom eldönteni h tetszik e a fiu, mindig ugy vagyok vele h majd lesz valami.a korom miatt is már ideje lenne egy komoly kapcsolat, de ha ez igy megy...

19/L

2009. aug. 9. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:
nyugi, ugyanigyvagyok, de érezni fogod hha valaki igazán kell neked, és ha vkinek igazán kellesz... ;) ne eröltess semmit, sztem te még élni akarsz és jobbszereted a függetlenséget
2009. aug. 9. 14:05
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ!az h a lelkem mélyén meg sztem szeretnék barátot, de ha volt is valakim akkor meg az volt a baj, ha meg nem akkor meg azért nyavajogtam.Akkor ezt a fiut is hagyjam?
2009. aug. 9. 14:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a legtöbb fiatal így van ezzel, addig érdekli a lány/fiú amíg nem szerzi meg, utána már nem anyira érdekes, de ha lesz egy olyan pasi akibe szerelmes is leszel másképp lesz, szal szerintem randizgass míg el nem jön a megfelelő ;)

F/18

2009. aug. 9. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!