Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú mire gondol, miközben távolabbról néz egy lányt?
Figyelt kérdés
Ilyenkor min jár az agyuk? Vagy csak nézik a lányt, nem is gondolnak közben semmire? Fiúk! Amikor egymás szemébe néztek azzal a lánnyal, aki tetszik nektek, olyankor mit éreztek, mire gondoltok?
Főképp 20 alatti fiúkra gondolok, de idősebbek is válaszolhatnak!
2012. okt. 23. 21:16
2/8 anonim válasza:
Ha először látom, akkor azért, mert nagyon szép. Ha nem először, akkor meg azért, mert egyre szebb. :) Mire gondolunk? Jó lenne érezni őt, ölelni, csókolni :)
3/8 anonim válasza:
Én személy szerint azt, hogy de jó lenne ha rajtam lenne a szemüveg mert akkor látnám rendesen, így csak a jó testét látom :D
4/8 anonim válasza:
Én is szoktam őket "bámulni" és olyankor arra gondolok hogy istenem milyen szép... és de jó lenne ölelni csókolni egy ilyen "aranyos teremtést" Első gondolatnak még elmegy... aztán ha netalántán megismerem ez az aranyos teremtés átalakul egy trágár szóvá általában... :D
5/8 anonim válasza:
Ha először nézek rá akkor az jár a fejemben hogy milyen szép/ jól néz ki. Ha többször is szemkontaktusba kerülök vele akkor néha eszembe jut mit néz rajtam csúnyának tart vagy bejövök neki. persze ilyenkor megindul az ember fantáziája is... :D
6/8 anonim válasza:
Meg az is megfordulna fejemben hogy mi lenne ha együtt lennék vele:D előző vagyok.:D
7/8 anonim válasza:
20 alatt?Hát ez elég egyértelmű:
"De megdugnám..."
8/8 anonim válasza:
Szoktam úgy is nézni nőket, mint a szobrokat.
Arány, ívek, harmónia. Mindennemű érzelem vagy vágy nélkül. "Szép az, ami érdek nélkül tetszik" ahogy Kant mondta. Ha a szemébe nézek, az már más. Ott már a lelke érdekel. Persze, van, hogy csak azt nézem meg, hogy a szép külsőbe hozzá illő ember van-e belezárva.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!