Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm egyre többször...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm egyre többször megy el a kollégáival bulizni és ez nekem nagyon rosszul esik. Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A barátnőmmel kicsivel több mint 10 hónapja vagyunk együtt. Ő most 20 éves.. a kapcsolatunk első hete óta együtt élünk (lakunk). Mindketten egy cégnél dolgozunk és összevissza van mindkettőnk beosztása ezért nem sok időnk van egymásra.. ő egyre többször jár el bulizni a kollégáival . és már volt ebből vitánk, mert volt idő mikor még szex sem volt kb 1 bő hónapig. egy nap úgy adódott hogy lett volna találkozóm egy nagyon rég látott jó barátommal de lemondtam mert az a nap mindkettőnknek szabad volt és úgy gondoltam foglalkozunk végre magunkkal de mikor hazafelé tartott a munkából felhívott és közölte hogy megy bulizni majd reggel találkozunk.... aztán ezt kiveséztük (persze a szex dolgot a munkára fogta) és béke is volt egy darabig minden jól ment (3-4 nap) és most mikor megint lett volna időnk egymásra.... azaz tegnap este mikor hazajött munkából éppen hogy belépet közölte hogy elígérkezett buliba szóval kb 5 perc és indul csak átöltözik.... Nem az bánt hogy ő bulizik heti 1 vagy 2x hanem az hogy az utolsó pillanatban szól hogy csá.. (nyilván zavar az is hogy nélkülem megy de én is tom hogy néha kell az egyedüllét) bár én már egy éve nem voltam bulizni kb.

Amúgy piszkosul mérges vagyok..

Azt szeretném megtudni hogy velem van a baj?

2012. okt. 23. 09:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9-es.Értem,de sok pasi ugyan ezt csinálja,és nekünk nőknek bezzeg meg kell értenünk...
2012. okt. 23. 09:48
 12/16 A kérdező kommentje:

"Érdekes,szerintetek,ha ezt egy pasi csinálja,akkor rendjén van"

szia nem tom te milyen kapcsolatban élsz de ebben a kapcsolatban én főzők többször én takarítok többször és ebből is szoktak apró cseprő viták lenni....

de mint azt ahogy írtam ÉN 1 teljes éve nem voltam bulizni mert

1 nem volt időm

2 ami volt azt rá fordítottam

amúgy meg teljesen rendben van hogy bulizik én csak azt szeretném hogy velem is törődjön és ne a buli legyen az első mikor van szabad ideje..

azt viszont nem hiszem hogy nem szeretne mert voltak rosszabb , nehezebb időszakok amiket átvészelt velem a másik tény pedig hogy én voltam neki az első és nem akarok bunkó lenni de mint minden lány (aki normális) a tökéletesre vár és nem akarják semmivel sem elrontani azt a kapcsolatot szóval ezzel azt akarom mondani hogy eléggé hallgatott rám és ez ne úgy képzeljétek el hogy parancsolgattam .. :) nem az a típus vok.. csak 1-2 hónapja hogy elkezdett ennyire el lökni magától

1-es a igen most én is el fogok menni bulizni sőt már betábláztam a hetem .. kicsit adok neki ebből az érzésből

Audrey80 a kollégáit nem ismerem de azt tudom hogy 80%-a pasi

11-es sajnálom hogy szar pasikat foktálk ki

Srácok nem tudom mi van .. a jelen pillanatban nem bánt annyira de amint belép az ajtón biztos lerázós leszek vele... hmm ilyen vagyok... :/

2012. okt. 23. 10:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

nézd, én nő vagyok, van egy pár nő ismerősöm is, és csak annyit tudok mondani, hogy az a nő aki szerelmes nem igy szokott viselkedni.

ő szerintem nagy ivből tojik rád, úgyhogy légy résen!

2012. okt. 23. 10:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Akkor bocsi kedves kérdező,úgy látom,hogy te normális pasi vagy.

Csak azt tudom tanácsolni,hogy csináld te is azt,amit ő,talán rájön,hogy elveszíthet...

És igen,jól kitaláltad,nekem is ilyen férjem van(csak nálunk már ott a két gyerek),de megfogadom a saját tanácsom,én is eljárok majd bulizni és kíváncsi leszek,hogy ez neki hogy esik majd.

Azért örülnék,ha megírnád majd a fejleményeket :)

Ha érdekel,én is így teszek.Jó bulizást!!!

2012. okt. 23. 10:23
 15/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen szépen köszönöm a válaszotokat. Sokat segít! :)
2012. okt. 23. 10:26
 16/16 anonim ***** válasza:
szerintem mond meg neki legközelebb hogy elkíséred te is már olyan rég voltál bulizni és szeretnél menni. Ha erre mismásol nagy baj van...
2012. okt. 23. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!