Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak másképp, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak másképp, hogy ne akarjak neki rosszat?

Figyelt kérdés

Barátommal mostanában nem túl fényes a kapcsolatunk, és mostanában akarva akaratlanul is olyan dolgokat mondok neki, vagy úgy cselekszem, hogy tudom, hogy rosszul fog neki esni.

Pedig valójában én nem akarok neki rosszat, csak azt, hogy ő is érezze egy kicsit, hogy milyen rossz nekem, mikor nem foglalkozik velem.

Százszor megbeszéltük már vele ezt a dolgot, néha jól megy 1-2 napig minden, de aztán visszaesünk.

Mit tegyünk még?

2009. aug. 9. 01:20
 1/1 anonim ***** válasza:

ne vádaskodj és ne tegyél neki szemrehányást, mert az csak a szakításhoz vezet. (kivéve, ha azt akarod)

ha azt szeretnéd, hogy javuljon a kapcsolatotok, akkor azt mond meg neki, hogy TE mit szeretnél!!!

példa:

izginek találnám, ha....

jó lenne, ha .... mennénk...

én úgy érzem, hogy...

vagy kérdezed meg, hogy ő miképp látja a kapcsolatotokat és beszéljetek róla, de vádaskodás nélkül.

általában a hiányzó vagy nem megfelelő kommunikáció vezet a veszekedésekhez

2009. aug. 9. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!