Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most újra összejöjjek vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most újra összejöjjek vele vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés
A pasimra ma nagyon berágtam, ezért kiraktam face-en h már nem vagyok vele kapcsolatban hanem egyedülálló vok. most meg már azóta beszéltünk és lehet h megbocsájtanék de ez meg már olyan ciki h mindenki látta h szakítottunk aztán most meg megint kirakni h kapcsban... nem tudom, szerintetek mit tegyek?
2012. okt. 22. 22:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Most mondtál magadnak ellent. "hát persze mert ez tök ciki" Látod? Még is igaz az, amit mondtam. Nem, egyáltalán nem ciki! Jól döntöttél, hogy megbocsátasz neki és, hogy nem fog érdekelni ki mit szól hozzá.
2012. okt. 22. 23:14
 12/16 anonim ***** válasza:
ezért nem kéne a 15 éveseknek facebookozniuk....
2012. okt. 22. 23:16
 13/16 A kérdező kommentje:
kikérem magamnak én 17 vagyok:P
2012. okt. 22. 23:17
 14/16 anonim ***** válasza:
elég szomorú
2012. okt. 22. 23:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok... 17 évesen sok eszed van, hogy ilyeneket csinálsz. Az meg pláne, hogy utána írsz is ide. Nekem 16 évesen több eszem van, mint neked.
2012. okt. 22. 23:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem ciki,adj neki 1 utolsó esélyt legyél vele kapcsolatban
2012. okt. 23. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!