Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik fiú szimpatikusabb nektek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fiú szimpatikusabb nektek?

Figyelt kérdés

1. Külsőre nagyon helyes. Azt hittem róla régebben hogy beképzelt, de mikor jobban megismertem, rájöttem hogy egyátalán nem. :) Hétvégén volt egy buli, ott eléggé rámmozdult, érdeklődött irántam. Szóval ilyen szemezés, comb-simogatás, ilyen dolgok. Haza is kísért, a ház előtt felemelt, és megölelt. :) Csók nem volt, mivel ott volt a barátja is.

2. Hát ő meg a barátja... Kevésbé helyes, de baromira jó fej! Régebb óta ismerem, nagyon kijövök vele. Hihetetlenül nagy szíve van! :) .. De amikor volt barátnője rám mászott (amit az alkoholra fogott) de én nem hittem el. A bulin is a barátnőmmel kavart.. Pedig nekem meg azt mondta hogy érez irántam valamit.

Nem tudok dönteni... szerintetek?

2012. okt. 22. 22:06
1 2
 11/17 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
10, es, beszélgessenek, ismerjék meg egymást, és szép lassan fokozatosan szeressenek egymásba. Fene venné komolyan ha első adandó alkalommal taperolni akar...
2012. okt. 22. 22:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Aranyrúd kontra fejlövés. Válaszd az utóbbit!
2012. okt. 22. 22:27
 13/17 anonim ***** válasza:
10-es! Nem mindegy, hogy a combját simogatja vagy a kezét vagy a punciját. Ha taperolja az nyomulás, ha randira hívja az nem nyomulás.
2012. okt. 22. 22:27
 14/17 VVMMvvmm ***** válasza:
Vajon a kedves Meztelencsigabigának milyen lehet az ideális férfi? Olyan szigorúnak tűnik.
2012. okt. 22. 22:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Tökmindegy melyiket választod, úgyis kibeszéli a haverral, hogy milyen veled a szex
2012. okt. 22. 22:49
 16/17 anonim ***** válasza:
én mindenképpen az elsőt választanám. :)
2012. okt. 22. 23:33
 17/17 anonim ***** válasza:

Első, de csak mert félő, hogy a második srác kavarni fog a hátad mögött. Bár ez az első srácnál is előfordulhat :))

De én inkább egy harmadikat választanék :)

2012. okt. 22. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!