Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már szerető? Ha igen meddig és hogyan végződött?
Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 16:22
1/12 anonim válasza:
Nagyjából két évig, és úgy végződött, ahogy elkezdődött: szeretőként. Nem akart egyikünk sem mást, mint a szeretői státuszt, nem akart egyikünk sem borítani. Ha úgy vesszük, mindketten szeretők voltunk, ennyit akartunk és ennyi is maradt. Aztán kifakult, elmúlt, vége lett. Nem bánom, nem sajnálom.
2/12 anonim válasza:
Igen, egy évig nagyjából. A felesége lettem.
25N
4/12 anonim válasza:
Látom privátban nagyon megy a mocskolódás, de nyugodtan kiírhatod ide is kedvesem. Na jó, megteszem én helyetted:
"Akkor a ku.vaanyádnak válaszolsz, elég egyértelmű h nem neked szól a kérdés.
Még jó h nem mindenki hülye, mint te.
Fasza lenne olvasni 3 oldalon keresztül, h nem, de bem is lennék.
Idióta."
Kérdem én, normális vagy???
5/12 A kérdező kommentje:
ma 16:44
Kinek szólt ez a kellemes kis megjegyzés?
2012. okt. 22. 16:50
6/12 anonim válasza:
Az én 3. számú válaszomra érkezett ez a kedves üzenet :)
7/12 anonim válasza:
Elcsábítottam egy nős férfit, szexeltünk egy jót (életem egyik legjobb dugása volt), de ennyi is volt. 21l.
8/12 anonim válasza:
Én jelenleg is az vagyok. Csak azért, hogy végre nővel lehessek.
9/12 anonim válasza:
Egy évig tartott a leghosszabb, azért lett vége, mert a férje már egyre jobban gyanakodott.
Hiányoznak azok a hétköznap délutánok:)
10/12 anonim válasza:
másfél évig, a felesége lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!