Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám lebeszélni erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám lebeszélni erről?

Figyelt kérdés
Van egy 19 éves srác egy hónapja beszélünk és találkoztunk is én még csak 15 vagyok de állítólag bejövök neki nehezen hiszem el hogy egy 19 évesnek pont én kellek..Nagyon aranyos velem és eléggé eltudunk beszélgetni úgy volt hogy most is találkozunk 2 napig azt hajtotta nekem hogy mindenképp érjek rá vártam hogy írjon de 4 napja nem is beszélünk nem tudom mi van vele.. Véletlenszerűen megtudtam hogy ilyen drogostársaságban van nem tudom hogy ő is csinálhatja legszívesebben rákérdeznék ha találkoznánk mondjuk nem az én dolgom de mivel megtetszett nekem nem akarom hogy ilyen dolgokkal foglalkozzon és bajba keveredjen...Hogyan tudnám még is lebeszélni erről és hogy ne legyen velük mert csak egyre rosszabb lesz...
2012. okt. 22. 14:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem fogod tudni lebeszélni róla, max annyit érhetsz el, hogy előtted majd titkolja.

Viszont ha valakivel kapcsolatban negatív érzésed van, már mielőtt összejöttök, akkor NE tedd, keress mást! Mert ez az érzés úgyse fog elmúlni, és beárnyékolná a kapcsolatot.

2012. okt. 22. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!