Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám lebeszélni erről a butaságról?
A volt barátommal megbeszéltük hogy barátok maradunk, és működik, bár én még mindig szeretem.
Viszont amikor szakítottunk, rá pár napra kijelentette hogy Ő narkózni fog, és szállítani is fogja, mert ebből megtudna élni.
Elveszíteni semmiképp nem akarom..
Hogy tudnám lebeszélni erről a hülyeségről ? :(
háth szerintem próbálkozz meg azzal hogy megmondod neki hogyha ezt elkezdi csinálni akkor téged elfelejthet barátként meg mindenhogy mert nem vagy hajlandó olyan emberrel foglalkozni aki ilyeneket csinál
próba szerencse én azt mondom nem biztos hogy beválik de egy próbát megér hátha letesz erről a hülye ötletéről
De amúgy miért is akarja ezt csinálni??
Fent is írtam, hogy nem akarom elveszíteni. Ha választás elé tenném, akkor pedig tuti hogy örökre elveszíteném.
A szállítást a megélhetés miatt, saját használatra pedig azért akarja, mert régebben volt egy ilyen drogos korszaka, és azt mondta hogy akkor élt a legjobban.
háth nincs jobb ötletem sajnos
ha ezt ennyire a fejébe vette nem tudom hogy tudnád lebeszélni róla mert ilyen esetekben a barátokra általában nem hallgatnak az emberek
nekem volt hasonló helyzetem igaz nem ennyire durva mert az én esetembe csak cigiről volt szó de én sem tudtam meggyőzni az illetőt akármit mondtam neki
ő mindig azt mondta hogy az ő teste az ő egészsége úgy teszi magát tönkre ahogy akarja......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!