Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok olyan férfit, aki ilyen őrülten is szeretne? Mindenki fél tőlem és általában nem is akarnak tőlem semmi komolyat. Mit csinálok rosszul?
8 :) kb
"Nem fogok senki kedvéért változni"
Kérdező: A kérdésedben benn van a válasz is! Segítek bár már mondták:
ÖNZŐ VAGY!
"Mit csinálok rosszul?"
Már érted? Vegyél egy halat, azzal keveset kell törődni.
8/9
Én sem fogalmazhattam volna jobban. Ja, de, igen, ettől függetlenül a lényeg ott van.
Szóval mentálisan beteg vagy (őrült)? Ne csodálkozz, hogy nincs senkid, ez természetes szelekció.
"exem is megmondta h 1 évig félt tőlem..., hogy hülyeséget csinálok magammal."
Szóval önpuszító őrült, nem is a csandesen magában mormogó és hallucináló típus? Végképp ne csodálkozz.
Én nem látom a problémát. Az nem baj ha hülye az ember én is az vagyok. Néha annak is kell lennie. Változni meg csak olyan dolgon kell ami a kapcsolat végéhez vezetne. Szal szerintem nincs gond veled:D
21/F
Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de olyanokra szokták modani, hogy "Te őrült vagy!", akik izgágák, idegesítőek vagy szimplán csak gázul viselkednek. Ez kritika az emberek részéről és nem feltétlenül pozitív.
Azt kérdezed, mit csinálsz rosszul. Azt, hogy "őrült" vagy. Kicsit próbálkozz meg emberi módon viselkedni.
Nem tudom, pontosan mit értesz az alatt, hogy hülyeséget csinálsz magaddal, illetve mitől vagy őrült. De nekem voltak olyan szomszédaim, akik teljesen idiótán tudtak viselkedni, mert "az buliiiiiiii!", tehát el tudom képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!