Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek a szemébe nézni, pedig nagyon tetszik, mit tegyek?
21 éves lány vagyok, a srác mindig keresi a tekintetemet, próbál közeledni, de a jelenlétében zavarba jövök és nem tudok megszólalni. Ha sikerül is a szemébe néznem rögtön elfordulok, kevésnek érzem magam hozzá.
Mit tehetnék ez ellen?
Szerintem merj. nekem hétvégén volt hasonló élményem csak épp a másik oldalt képviseltem. Erőteljesen bámultam percekig. Tudom hogy észrevette mert volt egy nézés másfelé, pillanat szemkontakt, gyors félrenézés. Ez nagyon sokszor lejátszódott, most nem tudom mire vélni részéről, emígy csendes lány szal még reménykedek.
Szóval viszonozd bátran gondolj közben másra vagy valahogy szedd össze a bátorságot vagy gondolj arra mennyire mérges leszel magadra ha ezért elszalasztod
Kedves utolsó válaszadó! Szerintem az a lány is azért kapta el a tekintetét, mert tetszel neki.
Én is a csendes lányok táborát erősítem, és eléggé félénk vagyok, de most össze szedem a bátorságomat. :)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, adtam zöld kezet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!