Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem merek a szemébe nézni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek a szemébe nézni, pedig nagyon tetszik, mit tegyek?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, a srác mindig keresi a tekintetemet, próbál közeledni, de a jelenlétében zavarba jövök és nem tudok megszólalni. Ha sikerül is a szemébe néznem rögtön elfordulok, kevésnek érzem magam hozzá.

Mit tehetnék ez ellen?

2012. okt. 22. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Végy erőt magadon. Én nem engedem meg, hogy mások lenézzenek! Akkor magamat miért nézném le? Nem elég neked az, hogy szemezik veled? Ha semmibe venne, akkor nem is nézne rád, nem hogy szemezik veled. Ha ügyesem szemezel vele és a mosolyaidat is ügyesen küldöd felé, megfogod őt! Hidd el.
2012. okt. 22. 10:39
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
aki nem mer a másik szemébe nézni, az becstelen, sunyi ember.
2012. okt. 22. 10:47
 3/7 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló, de a többi ember szemébe meg belemerek nézni, csak a srác gyönyörű kék szemeibe nem.
2012. okt. 22. 10:52
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem merj. nekem hétvégén volt hasonló élményem csak épp a másik oldalt képviseltem. Erőteljesen bámultam percekig. Tudom hogy észrevette mert volt egy nézés másfelé, pillanat szemkontakt, gyors félrenézés. Ez nagyon sokszor lejátszódott, most nem tudom mire vélni részéről, emígy csendes lány szal még reménykedek.

Szóval viszonozd bátran gondolj közben másra vagy valahogy szedd össze a bátorságot vagy gondolj arra mennyire mérges leszel magadra ha ezért elszalasztod

2012. okt. 22. 14:08
 5/7 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszadó! Szerintem az a lány is azért kapta el a tekintetét, mert tetszel neki.

Én is a csendes lányok táborát erősítem, és eléggé félénk vagyok, de most össze szedem a bátorságomat. :)

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, adtam zöld kezet. :)

2012. okt. 22. 16:37
 6/7 anonim ***** válasza:
sok sikert! engem érdekelnének majd a fejlemények is ha megtisztelsz a megosztásával akár privátban is
2012. okt. 22. 17:10
 7/7 anonim válasza:
100%
Merj! Én is elszúrtam, hogy nem mertem. Én is megpróbálok majd a következő alkalommal. Mert szerencsére lesz következő. :) Sok szerencsét kívánok neked! (:
2012. okt. 22. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!