Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek a szemébe nézni, nehogy észre vegye a szememen, hogy mennyire tetszik. Így viszont tiszta idiótának gondol, ugye?
Az van hogy a kérdezőnek vagy valakije, de közben másért van oda. Közben meg azt érdekli idióta-e hogy ezért nem néz a másik szemébe.
Te attól vagy idióta, hogy nem azzal vagy aki valóban érdekel....
Még soha senki nem járt így?
Még akkor sem merek belenézni a szemébe, amikor egyébként pont egy méterre velem szembe áll. Ez tegnap előtt történt meg. Igaz nem beszélgettünk, más volt a szitu, de szinte éreztem a lehelletét, annyira közel volt hozzám, mégsem mertem a szemébe nézni. Már egy kolléganőm észre is vette, hogy tetszik nekem.
Másrészt. Ronda dolog csak úgy valakit leidiótázni. Neked hogy esne? Te sem vagy tökéletes. Megmutatja, hogy milyen ember is vagy. Én itt a neten, hiába nem ismer senki, mégsem idiótázok és sértegetek senkit csak úgy, mert éppen ehhez van kedvem.
Végülis lehet, hogy tényleg nem volt értelme a kérdésemnek, de ha valakiben van egy csepp szociális érzékenység, akkor látja, hogy van itt egy nő, aki szeretné kikiáltani a világ felé a kétségbeesését, hogy gondolatban hűtlen lett a párjához, mert vonzódik valaki máshoz IS. Esetleg néhány kedves szó jól esett volna.
Én is így vagyok vele. Nekem is van barátnőm és szeretem is de közbe mégis van valaki aki érdekel. De nem akarom a mostanit lerázni. Nah mind1. A lényeg az, hogy ha nem nézel a szemébe az olyan mintha semmibe néznéd őt és keresztül nézel rajta. Pl amikor beszél hozzád akkor azért néha nézz a szemébe, jelezve hogy figyelsz rá vagy ha te beszeélsz néha fordítsd arra a fejed és nézz a szemébe.
Ui.: Egyre megy le az oldal színvonala mert 1értelmes kérdést nem lehet feltenni anélkül, hogy valaki ne fikázna vagy valami. Elismerem van 1-2 fura kérdés de könyörgöm senki nem úgy született, hogy mindent tudna. Vagy ha annyira nemtetszik a kérdés b*zmeg akkor ne olvasd el és ha annyira nem tetszikútálod ne írj kommentet.ÉS most ne jöjjön senki a szólás szabadságával mert csak ara megy ki a dolog, hogy megalázd a másikat.Most lehet szidni de ez az igazság.
Először is kedves kérdező: sok szociálisan unintelligens kérdező van, bár ez az oldal nem reprezentatív minta de itt is. Viszont semmit nem érsz el vele ha emiatt felhúzod magad, vagy visszaoltod. Szimplán csak az értelmes válaszokra figyelj ;)
A szituációról: amit most csinálsz semmiképp sem célravezető. Ezzel hogy lesütöd a szemed és nem bírsz a szemébe nézni egyértelmű üzenetet küldesz. Tetszik neked az illető. Mint ahogy mondtad ezt már egy kolléganőd is észrevette.
Az átlagos férfinak kisebb a szociális érzékenysége mint az átlagos nőnek (ez az az eset, amikor a pasi nem veszi észre a jeleket), így van esélyed rá, hogy a srácnak még nem tűnt fel. De előbb utóbb fel fog! Ha ezt így folytatod. Mert ha abszolút érzéketlen a testbeszédre, ha nem nézel a szemébe az még akkor is túl egyértelmű helyzet.
Először döntsd el, mit akarsz tenni. Véleményem szerint rossz a fejbeli hozzáállásod a dologhoz: az hogy megtetszik más férfi is teljesen természetes, mindenkivel előfordul. Az a nem mindegy hogy viselkedsz ettől. Tisztáznod kell ez a pasi csak tetszik vagy akarsz tőle többet is. A kérdésed azt sugallja, hogy nem, mégis én azt javaslom gondold ezt egyedül magadban komolyan végig!
Ha nem akarsz tőle semmit, akkor viselkedj természetesen a társaságában. Igen nézz a szemébe. Magától értetődő hogy a jövőben is be fog jönni neked, de ha nem érzel késztetést h rámássz, és nem csalod meg a párod vele, akkor ez rendben van, már mindenkivel előfordult/elő fog fordulni. Még ha fel is tűnik neki bármikor a jövőben, hogy neked bejön, szimplán le tudod rázni azzal, hogy korrektül megmondod neki: az a helyzet hogy van egy párod akit nagyon szeretsz, és sosem csalnád meg. Mindezt határozottan, ellentmondást nem tűrően (ezért kell a végiggondolás és szilárd elhatározás előtte) ;)
Ha pedig úgy döntesz, hogy annyira vonzónak tartod, akkor is világos a dolgod. A mostani párodat semmiképp se csald meg, az borzasztó nagy tiszteletlenség vele szemben. Közöld vele a tényt, hogy van egy másik fickó aki neked tetszik, és már nem úgy érzel mint régen, stb. Szóval legyél végig KORREKT! Ez a legfontosabb. Utána pedig jöhet a mostani pasi meghódítása.
Bármelyik utat is választod, a te döntésed kell legyen, és tarts ki mellette, legyenek elveid és tartásod hozzá, hogy a döntés után bármi jön szembe ne inogj meg! Sok sikert, és további mosolygós napot:
22/F
Még egy gondolat az előzőhöz:
A bizonytalanságot sokszor pillanatnyi érzelmek szülik, főleg a nőkben, ők sokkal inkább emocionálisak. Ez nem baj. De ahhoz hogy tisztán láss fontos racionálisan (is) végiggondolni. Ne a félelmeid vezessenek, és csak azért maradj egy kapcsolatban mert megszoktad, ez a társfüggőség, és mint minden függőség ez is rossz dolog. Gondold végig mi vonzz a párodban, és mi szól ellene, ha kell írd össze milyen pasira vágysz, és ő miket teljesít, illetve az új fiú miket. Aztán válaszd amelyik szimpatikusabb.
De a döntésed ne az határozza meg hogy a mostani kapcsolat bár rosszabb, de biztos, az új férfival meg bizonytalan hogy összejön-e. Kockázatot mindig kell vállalni, anélkül soha nem leszel boldog ;)
Az előző hosszan válaszoló voltam újra...
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!