Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hiányzik a volt barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiányzik a volt barátom?

Figyelt kérdés

Két évig voltunk együtt, de már lassan egy éve szakítottunk, ráadásul nem is az volt az első szakításunk, hanem a második, és mindakétszer azon okból szakítottunk, hogy én úgy éreztem, hogy már nem szeretem, és más tetszett...

Azóta amúgy volt barátom, és egyáltalán nem hiányzott a régi, de most hogy nincsen, sokat gondolok rá és hiányzik. Most nem tudom, hogy a szeretet hiányzik, vagy ő. Mert mikor együtt voltunk, gondltam arra is hogy milyen lehet mással, meg hát meg is tetszett más, olyannyira hogy inkább azzal a másik valakivel szerettem volna lenni. volt már több hosszabb kapcsolatom, de soha nem fordult elő az, hogy megtetszett volna más miközben nekem kapcsolatom volt. Szóval ha ezt nézzük, nem hiszem hogy szerelmes lennék a volt barátomba, vagy bármikor is igazán szerettem volna, de mégis úgy érzem, hogy megőrülök, és valamiért nagyon ragaszkodok hozzá. Vagy tényleg csak egy társra vágyok és arra, hogy valaki szeressen? 23/L

2009. aug. 8. 19:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát ilyet én is szoktam érezni. Hogy hiányzik az exem, akivel szörnyű volt a kapcsolatunk, és nem is volt jó vele lenni. Aztán arra gondolok, hogy csak egy test közelsége hiányzik, akihez odabújhatok, megölelhetem. De végülis bárki nem lenne jó, mert csak őt éreztem magamhoz közel, benne bíztam meg. Szerintem ez miatt van, a bizalom, és hogy őt érezted legközelebb magadhoz, mégha tudod is, hogy nem működött a kapcsolat. 22L
2009. aug. 8. 19:59
 2/2 anonim ***** válasza:
próbálj összejöni mással és ha még mindig hiányzik akkor szereted ha akkor már nem akkor tényleg csak az kell hogy szeressen valaki
2009. aug. 10. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!