Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire kellene kigyúrnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kellene kigyúrnom magamat ahhoz, hogy legyen barátnőm?

Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 22:22
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Soknak? Szinte mindenkinek csak ez tetszik, ahogy észrevettem. Érdekes módon a ,,teltebben" izmos ismerőseim sikeresek a lányoknál/nőknél, én meg hidegen hagyom őket, szinte köpnek rám. Na nem mintha éjjel-nappal hajkurásznám a nőket, sőt, egy jó ideje nem is próbálkoztam senkinél.
2012. okt. 21. 22:35
 12/26 anonim ***** válasza:
86%

Húz az átlag, öreg. Befolyásol nagyon a tömeg, amit magad körül látsz. Nem az a helyes, vagy menő hogy ők kigyurtak és húú van sok csaj körülöttük. Ki nem szarja le?

Anno én sem voltam az az izmos fajta. De mégis büszkén mondhatom, mindig voltak csajok akik futottak utánam. Kiéltem magam velük. 4 éve barátnőm van, és 2 éve kezdtem kondizni, nem CSAJOK miatt, és nem a BARÁTNŐM miatt, hanem MAGAM miatt. Szóval alakits a beszédstilusodon, hozd ki magadból azt amiben jó vagy. Bár szived joga eldönteni, ha kondizni akarsz hajrá.

2012. okt. 21. 22:41
 13/26 anonim ***** válasza:
81%

Érdekes, én folyton olyan tömeget látok magam körül, hogy szép fiatal lányok vékony, néha alig sportos (persze nem elhízott!) nagyon helyes srácokkal mászkálnak. Ha végigmegyek az utcán, 10 párból 8 biztos ilyen.

Vagy ti lehet a plázacicákról beszéltek. Az más. Mű nőnek mű pasi kell. :)

2012. okt. 21. 22:44
 14/26 anonim ***** válasza:

12: Persze, hogy voltak, ha helyes vékony voltál.

Az megy a legjobban mostanában.

2012. okt. 21. 22:45
 15/26 A kérdező kommentje:
Persze, hogy húz a tömeg, mert magamért sose szerettek meg, legalábbis nem tudok ilyesmiről.
2012. okt. 21. 22:47
 16/26 anonim ***** válasza:
81%

Épp azért, amit a másik válaszadó is ír.

Én lányoknak is ugyanezt tudom tanácsolni. Amíg nem találsz magadban értékes dolgokat, más sem fog szeretni.

A nyafogó, önértékelési zavarokkal rendelkező csajokat sem csípi senki, ott is hagyják őket, akármilyen gyönyörűek.

Én meg mindig önálló, határozott voltam, értékeltem önmagam (nem beképzelt!), nem volt önbizalomhiányom és nagyon sokan akartak, komoly kapcsolatra (is). Pedig épp én remekül megvoltam egyedül is, ha kellett.

Persze, ez ördögi kör, mert ha folyton negatív visszajelzést kaptál, akkor hogyan értékelhetnéd magad? S ha nem értékeled, hogyan kaphatnál pozitív visszajelzést?

Gyúrj, ha akarsz, de magad miatt. Ne azért, hogy másoknak megfelelj.

2012. okt. 21. 22:51
 17/26 anonim ***** válasza:
81%

Persze, szép karcsú lányok helyes fiúkkal, így van rendjén.

DE én a rózsaszín feslővel megáldott, felvasalt hajú diszhomoköcsögökről beszélek, akik a kacsaszájú csajokkal dognak éjjel nappal. Had mondjak valamit, ez nem menő. Ez nem érték. Az érték, ha valami olyat mutatsz fel, ami hasznos az embereknek, vagy csodálják benned. De az, ha egy őshülye elkezd kondizni, és utána ő már megváltja a világot, nos... az nem értékelni való.

Én csak ezekről a tipikus párokról beszélek negatívan, mert valljuk be, az már kissé szégyen, ha egy oposszum seggébe több ész szorult, mint a kettőjük fejébe.

Ilyenekre ne akarj hasonlítani.

2012. okt. 21. 23:03
 18/26 anonim ***** válasza:
84%

Ha csak azért akarod kigyúrni magad, hogy nőd legyen, az már régen rossz.

Ráadásul hosszú évek kemény munkája kell hozzá. Nem úgy megy, hogy felemeled párszor a tízkilós rudat és máris Mr. Olimpia leszel.

Azt pedig egy baromság, hogy egyesek azt hiszik, hogy csak akkor lehet nőjük, ha ilyen izomagyú állatokká vállnak. A férfiak többsége átlagos kövér, vagy sovány testalkattal rendelkezik és mégis van valakije. És nem, nem gazdagok.

2012. okt. 22. 03:07
 19/26 anonim ***** válasza:
61%
Ne nők miatt kezdj gyúrni, ne legyél birka. Attól hogy most ez a divat még nem kötelező követni és nem döntő tényező. Magad miatt kéne csinálnod és ha nem tetszik akkor ne csináld és keress egy olyan elfoglaltságot amibe örömödet leled.
2015. aug. 25. 05:03
 20/26 anonim ***** válasza:
61%
ha az átlagot megütöd az már bőven jó. ropi testalkattal is lehet bnőd de ahhoz vmi másban nagyon faszának kell lenned
2015. aug. 25. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!