Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem magamat, miért van ez?
megismerkedtem 2 hónapja egy fiúval. Aznap beszéltünk fb-n fél napot egyszerre :D látásból már elég rég ismertem, nagyon tetszett. fészbukon beszélgettünk még 1-2 hetet, teljesen odavoltam érte, folyton rá gondoltam stb. találkoztunk, elvoltunk, nagyon jó volt, jól éreztem magam. Nagyon szeret, tudom, látszik rajta, nagyon rendes, törődik velem, bármikor ha bajvan ő már egyből ottvan.. :) viszont nem érzem azt h hű de nagy szerelmes vagyok. Volt h nem találkoztunk 1 hétig és valahogy nem hiányzott, meg nem is gondoltam annyit rá, de viszont jó volt újra látni utána.. ha megcsókol pillangózik a pocim, és nedvesedik a bugyim, hiányzik elsem szeretnem engedni, de tali után már másnap nem.. viszont nélküle se tudnék lenni:) mindig is egy ilyen fiúra vágytam, megkaptam, és félek h nem fogom ezmiatt teljesen kiélvezni :)
Szerintetek ez miért van ? nem értem az egészet. Most szerelmes vagyok ?!
Szerintem nem vagy szerelmes, csak tetszik neked, hogy törődik veled.
Várj arra a fiúra akit nem tudsz kiverni a fejedből és egész nap csak vele lennél....aki mindig hiányzik.. ha nem hiányzik és eszedbe sem jut néha akkor ez nem szerelem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!