Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egy csendesebb lánynál nem próbálkoztok egyáltalán?
Sziasztok!
16 éves lány vagyok, és picit csendesebb fajta. Nagyon sok fiú haverom van, több, mint lány, és mégis, valahogy sosem akad senki, aki többet akarna tőlem. Nem tartom magam különleges szépségnek, de azért talán olyan csúnya sem vagyok. Vagy nem tudom, már kezdek elbizonytalanodni. Körbenézek az utcán, és azt látom, hogy a csajok tűsarkúban járnak, hosszú műkörmökkel meg szőke hajjal. Látom, hogy ők sok srácnak bejönnek, de én nem tudnék úgy viselkedni, mint ők. Nem szoktam magam minden nap sminkelni sem, csak mikor kontaktlencsém van. Akkor sem az a vastag vakolat... A suliba tanulni járok, és egészen jól megy, nem vagyok buta sem. A fiú barátaim... hát ők is mindig az ilyen, fent említett csajokra csorgatják a nyálukat, de saját bevallásuk szerint csak ágyba vinnék őket. Nem tudom hol van bennem a hiba, olyan rossz, hogy ennyire egyedül érzem magam :( Szeretnék valakit, aki szeret. Valahogy úgy érzem, sosem lesz olyan aki tudna :(
Hát nekem pl nem jönnek be a visszahúzódó, csendes lányok. Nekem is nagy a szám, az önbizalmam, benne vagyok sok hülyeségben, de tudom hol a határ, csajokból is az ilyent szeretem. Na meg legalább legyen annyira vad szex közben mint én.
20F
Küldj, priviben képet és megmondom hogy szerintem hogy nézel ki.
Amúgy én jobban szeretem a csendesebb lányokat, általában azok sokkal normálisabbak mint azok akik mindig a középpontban vannak.
17/F
merrefele laksz?
ha itt vagy a közelben, esetleg összejöhetnénk...
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!