Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egy csendesebb lánynál nem próbálkoztok egyáltalán?
Sziasztok!
16 éves lány vagyok, és picit csendesebb fajta. Nagyon sok fiú haverom van, több, mint lány, és mégis, valahogy sosem akad senki, aki többet akarna tőlem. Nem tartom magam különleges szépségnek, de azért talán olyan csúnya sem vagyok. Vagy nem tudom, már kezdek elbizonytalanodni. Körbenézek az utcán, és azt látom, hogy a csajok tűsarkúban járnak, hosszú műkörmökkel meg szőke hajjal. Látom, hogy ők sok srácnak bejönnek, de én nem tudnék úgy viselkedni, mint ők. Nem szoktam magam minden nap sminkelni sem, csak mikor kontaktlencsém van. Akkor sem az a vastag vakolat... A suliba tanulni járok, és egészen jól megy, nem vagyok buta sem. A fiú barátaim... hát ők is mindig az ilyen, fent említett csajokra csorgatják a nyálukat, de saját bevallásuk szerint csak ágyba vinnék őket. Nem tudom hol van bennem a hiba, olyan rossz, hogy ennyire egyedül érzem magam :( Szeretnék valakit, aki szeret. Valahogy úgy érzem, sosem lesz olyan aki tudna :(
Szia! Te nagyon aranyos lehetsz, én elhiszem neked :) De nekem, mint 19 éves srácnak a következő a véleményem, és kérlek ne értsd félre vagy bármi :).
Nagyon jó hogy van sok barátod, ez fontos. És megértem hogy fiúkkal is haverkodsz. De például én nem szeretnék olyan lányt, aki sok másik fiúval barátkozik, egyszeüen azért nem, mert nem érzem magam különlegesnek. Ezt elég nehéz leírni. De próbáld beleélni magad a helyzetbe. Képzeld el, hogy van 1 fiú, aki sok lánnyal barátkozik, semmit nem akar tőlük, de mégis sok időt tölt velük, meg elvannak szünetekben, stb. Te se néznéd jó szemmel, ugye :)? Persze lehet hülyeséget mondtam. Egyébként én is csendesebb vagyok, (vagyis voltam régebben) és ebből adódóan voltak gondok nekem is a párkereséssel. (habár most már van is párom). Ha van kedved róla beszélni, írj, most nem szeretnék itt OFFolni, de alapvetően szerintem a csendességgel is lehet hogy baj van (vagyis lehet hogy gondot okoz) :)
Amúgy meg hülyeség, hogy azok a cicák beindítanak mindenkit. Engem konkétan kicsit sem, pedig 19 vagyok szóval meg lenne rá az okom ha nem lenne barátnőm.
Szia !
A baj nem veled van :) hanem a srácokkal, mert mint írtad is ők csak meg akarják fektetni őket(pláza cicákat), tehát semmi érzelem csak szex... Ilyenektől meg ne várj szerelmet :)
Az olyan lány meg mint Te vagy igen ritka, mondhatnám h kihaló félben van... pedig a legértékesebbek közé tartozol. Ne próbálj meg úgy viselkedni mint a pláza cicák, mint írtad úgyse menne de nem is kell mennie hiszen az nem te vagy ... Légy önmagad.
Am ha megkérdeznénk ezek a szőke kifenteket hogy boldogok-e valsz mind hazudnának h igen avagy csak nem tudják hogy mi a boldogság .
És ha lesz vki aki szeret az nem a tűsarkúba meg a sminkbe fog beleszeretni, hanem abba aki vagy.
Am sztem várj türelemmel lesz akinek megfogsz tetszeni, csak nem a kordbelieknek mert ők még nem tudják értékelni az olyan lányokat mint te.
Írtad h nem tudsz tükörbe nézni. Nos ismerős érzés, velem is volt ilyen de a legkönnyebben úgy tudsz túl jútni ezen ha leülsz és végig gondolod magadban h mi a jó tulajdonságod és mi a rossz. De még jobb ha a legjobb barátod kéred meg h írja össze, mivel ő másként lát téged, mint te magadat. Te nagy valószínűséggel sokkal több rosszat sorolnál fel mint jót.
Másik meg ha konkrétan pl az arcoddal vagy testeddel van problémád, akk remek módszer ha sokáig nézed magad a tükörben, mert el kell fogadnod aki vagy nincs mese. Elégedj meg azzal ami van és ne akarj 100%-os lenni :)
Am tudok ajánlani egy jó könyvet ***** ez nekem annak idején segített :)
Kezd el magad fel/vissza építeni és minden jobb lesz ... (persze nem megy ez egyik napról a másikra :) )
Sok sikert :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!