Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egy csendesebb lánynál nem próbálkoztok egyáltalán?
Sziasztok!
16 éves lány vagyok, és picit csendesebb fajta. Nagyon sok fiú haverom van, több, mint lány, és mégis, valahogy sosem akad senki, aki többet akarna tőlem. Nem tartom magam különleges szépségnek, de azért talán olyan csúnya sem vagyok. Vagy nem tudom, már kezdek elbizonytalanodni. Körbenézek az utcán, és azt látom, hogy a csajok tűsarkúban járnak, hosszú műkörmökkel meg szőke hajjal. Látom, hogy ők sok srácnak bejönnek, de én nem tudnék úgy viselkedni, mint ők. Nem szoktam magam minden nap sminkelni sem, csak mikor kontaktlencsém van. Akkor sem az a vastag vakolat... A suliba tanulni járok, és egészen jól megy, nem vagyok buta sem. A fiú barátaim... hát ők is mindig az ilyen, fent említett csajokra csorgatják a nyálukat, de saját bevallásuk szerint csak ágyba vinnék őket. Nem tudom hol van bennem a hiba, olyan rossz, hogy ennyire egyedül érzem magam :( Szeretnék valakit, aki szeret. Valahogy úgy érzem, sosem lesz olyan aki tudna :(
Dehogynem!Nincs benned hiba.Teljesen jó vagy.Csak még nem volt olyan fiú aki többet akarna tőled.
Ne aggódj sokan szeretik a csendes lányokat(én is).
Sokan felnek kozeledni mert azt hiszik nem kozvetlen, pedig az csak jol meg kell ismerni az ilyen lanyokat:)
Valakik ezt egy hosszu akadalyfutasnak hiszik, de az olyanokert nem kar:)En csendesebb fajta vagyok, a pasik ezt hamar leveszik es finoman viselkednek velem, ami imponal;)
Hülyeség ez a kérdés!
Én pl. nagyívben elkerülöm azokat a nőket, akik hétköznap is tűsarkúban járnak. (ünnep kivétel)
Műkörmöt szintén, hajfestést se honorálom. A smink lehet de jobb az eredeti.
Úgyanúgy a műmelleket se preferálom.
Vagyis nekem azok a "nők" jönnek be, akik nem töltenek el fél órát a fürdöszobában zuhany után, max tusfürdő + parfüm meg esetleg olyan "hidratáló szarságok" ami miatt olyan selymes lesz a bőr :D
Erről a részről ennyi, a másik meg hogy:
"Szeretnék valakit, aki szeret."
E tipusú pasikat tapasztalatból mondom (én is ilyenfajta vagyok/voltam) vagy sunyiságból (mert azt gondolják hogy nőcsábász)vagy alapon az érzelmi túlnyomás miatt nagyívben elkerülik.
Most hogy kissé durvábban "viselkedek" (nem harapok meg ilyenek, hanem "beszologatok" meg "kötöszködök") a nőnemű felekkel valahogy közelebb érzem magamat hozzájuk.
Szóval, ami miatt nem szeretik az érzékenyebb tipusú pasikat, pont azért változok meg én is "kényszerből".
Nem igen mernek kezdeményezni.Valóban sok időt kellene foglalkozni veled.Elnyerje a bizalmad stb.. és akkor sem biztos,hogy lesz is belőle valami
Nem is baj,hogy ilyen vagy.Csak sokan elrettennek ettől.
Én szívesen küzdök mindig :)
Csak kihasznált átvert téged.Megakart fektetni.Ez nem sikerült gyorsan így lelépett.
Lépj tovább.Tedd túl magad rajta.
Túl érzékeny vagyok, ez a másik hibám. Kicsi az önbizalmam. Pl. nem tudok tükörbe nézni most már... 1 hét alatt fogytam 7 kilót
Szeretnék olyan lenni mint régen, és nem érte miért nem megy. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!