Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elérni, hogy a szülei higgyenek nekem, és ne féltsék a lányukat?
16 vagyok,barátnőm fél évvel fiatalabb.
A nyár folyamán sokszor találkoztunk(heti 1-2x) és szinte mindig náluk, kivéve ha elment táborba vagy ilyensmi...
Akárhányszor elmentem ,mindig volt otthon \'felnőtt\' aki figyelt ránk,nehogy sex legyen a vége...
Én nem vagyok szűz, de ő igen...soha nem hoztam szóba a témát,nem is erőltetem,nem akaratoskodom,mindent úgy csinálunk,ahogy neki jól esik,ha pettingről van szó.
A szülei mégis féltik őt,tőlem meg egyre inkább elhidegülnek..látom rajtuk,hogy csak púp vagyok a hátukon...mit tegyek,hogy szétoszlasam a kétejeket és megértessem velük,hogy nem szexre kell alányuk?Én csupán szerelmes vagyok... f/16
Ülj le velük beszélgetni egy kicsit a dologról.
Az is segíthet, hogy bemutatod a szüleidet nekik egy közös vacsorán/összejövetelen - ha még nem ismerik egymást.
A szüleid biztos elmondják majd hogy milyen rendes vagy - már ha :D - és akkor nem lesz gond. ;)
:DDD Yoo poén (;
Én leülnék velük beszélgetni...csak a barátnőm nem engedi :D valamitől fél...azt hiszi,majd megesznek :D vagy nemtudom...ezért az ő kérésére inkább nem beszélek velük ilyen 'bennsőséges' témákról...
A közös szülő összejövetelen mi is gondolkodtunk már...talán egyszer,ha majd mindenkinek lesz kedve...ki tudja?talán ez lesz a végső megoldás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!