Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék hogy ne higgyenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék hogy ne higgyenek ribancnak?

Figyelt kérdés
Sokan azzal a jelzővel illetnek hogy: ribanc. Igaz nem ok nélkül, de most már bánok mindent és megváltoztam. De más nem felejt sajnos.. és nagyon rossz érzés h sokan így ismernek. Akárhova megyek mindig van ismerős akivel régen.. és pár percen belül mindenki odajön mert azt hiszik még oylan vagyok.. legjobb lenne uj városba menni. de nem szeretnék menekülni. pedig változtam. csak mások szemében nem.
2009. aug. 16. 17:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyits. Tartsd magad ahhoz, amilyenné változtál, és idövel ők is észreveszik, és leszállnak rólad!
2009. aug. 16. 17:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha nem viselkedsz úgy, mint egy ribanc, azt előbbutóbb észreveszik. Ne foglalkozz olyanokkal, akiknek nem sokat ér a szavuk... gondolom a barátaid nem gondolják azt hogy ribanc vagy, a többiekkel meg nem kell foglalkozni!
2009. aug. 16. 17:41
 3/11 anonim válasza:

hány éves vagy és hány éves voltál amikor még ribancoskodtál-(bocs a kifejezésér)?

egyébként aki nem hisz iel hogy megváltoztál az nagyon köcsög

2009. aug. 16. 17:51
 4/11 A kérdező kommentje:
17 vok.. és 16-17évesen. amugy szégyellek mindent.. de ha már nem is hinnének annak akkor is megmarad sajnos mkiben hja aza ribanc :S
2009. aug. 16. 17:57
 5/11 anonim ***** válasza:

Legyél ronda... Ha egy férfi volt, sok csajjal az dicsőség, ha egy csaj az szégyen. Miért van ez? Irigység.

18/F

2009. aug. 16. 18:21
 6/11 A kérdező kommentje:
épp ezaz:D fiu csinál iylet akkor ő "menő" vagymi. csaj meg egy ribanc.
2009. aug. 16. 18:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Azért mert legtöbbször egy pasinak azért meg kell küzdenie egy nőért, egy nőnek viszont elég szétraknia a lábát (már bocs). Gondoljatok bele.. Mikor volt olyan, hogy nő erőszakolt meg egy férfit?! Hát itt a válasz a pasiknak dicsőség, nőknél ribancság kérdésre.
2009. aug. 16. 19:09
 8/11 anonim ***** válasza:

ha nem túl indiszkrét a kérdés akkor miket tettél?

Tudom ez kicsit rossz érzés lesz de ettől sajnos nem fog megváltozni semmi! Sok a sötét ember! Ha valaki elkönyvelt így , lehet nem is akarja megváltoztatni a véleményét :S

Egyszer úgyis vége lesz ennek , ha nem akkor ott a továbbtanulás mint menekülési forrás!

2009. aug. 16. 19:12
 9/11 A kérdező kommentje:
hátőő. olyanokkal lefeküdtem akiket nem is ismertem előtte. és másnap már mki ezt beszélte. meg ha vki beprobálkozott nem küldtem el..
2009. aug. 16. 19:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha jól esett, akkor nem értem, hogy mi köze van hozzá másnak. Illetve annyi, hogy hozzájuk nem mennek oda.
2009. aug. 16. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!