Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit tegyek? Ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Ki felé közeledjek?

Figyelt kérdés

A héten megismerkedtem hét fiúval. Az egyik 1évvel idősebb, amásik 5-tel. Mindketten német-magyar családból vannak. Az egyik nem tud olyan jól magyarul a másik anyanyelven tud. Úgy érzem mindkettőhöz vonzódom. Az egyikkel jó hülyülni, ráadásul volt,hogy letapizott,ölelgetett,meg szicatott stb. Ez a srác az idősebb és aki kevésbé tud magyarul. A másik srác vicces,de tudomást sem vesz rólam...

Szerintetek mit tegyek? Ki felé közeledjek?

2009. aug. 8. 14:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
micsoda?
2009. aug. 8. 16:48
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

Vidd a bányába őket dolgozni. Mind a hetet!

Jézusom ááÁÁH ez olyan buttersafe-sen jött. de igazad van, erre odafigyelhetett volna..

(most lehet pontozni a válaszom)

am. várjatok mindjárt elolvasom rendesen és írok egy ON-t is:D

2009. aug. 18. 19:34
 13/21 anonim ***** válasza:
69%

(előző vagyok)

amelyik nem foglalkozik veled, azt hagyd, hacsak nem tudsz vele valamit kezdeni..

2009. aug. 18. 19:38
 14/21 anonim ***** válasza:
2009. aug. 18. 19:40
 15/21 anonim ***** válasza:
78%

Bazzz ide nem HELYESÍRÁSI SZÓTÁR kell, gondolom mindenki szokott mellé ütni a billentyűknek, mert ugye nálunk a helyesírás az az pl. hogy ly vagy j, tetszik és nem teccik, tényleg és nem télleg...tehát ez messze van a helyesíráshoz...

Am meg szerintem az felé közeledj aki tudomást vesz rólad.=)

L/14

2009. aug. 18. 20:01
 16/21 anonim ***** válasza:
Én nem választanék senkit.Az egyik le se szar a másik meg a fejemet nyomogatja meg bosszantja az exét komolytalan.Tiszteld már és szeresd magad annyira hogy nem így választasz párt magadnak.
2009. aug. 18. 20:19
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem maradj annál, aki foglalkozik veled. Bár kevésbé tud magyarul, de egy ilyen pasi mellett lehet a legjobban nyelvet tanulni. :D Ha nekem fiatalabb koromban lett volna ilyen lehetőségem, biztosan kihasználtam volna. Ha nem is párkapcsolatként, de mindenképp érdemes barátkozni külföldiekkel. =) Ha meg még tetszik is, érdekled is, az külön jó. Amelyiknek nem kellesz, azt hagyd.
2009. aug. 18. 20:30
 18/21 anonim ***** válasza:
69%

marha jó ez a kérdez-felelek!

elég, azaz, mindíg féllrenyomsz valamit.

nagyon szétröhögtem magam!

jól szórakoztam!

2009. aug. 18. 21:28
 19/21 A kérdező kommentje:
kössz ...örülök,hogy jól szórakoztál...
2009. aug. 18. 21:40
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

ne haragudj, de az első oldal az állat jó!

olvasd el újra.

( És még harmadszorra is félrenyomtad! király!)

Amúgy a kérdésedre azt válaszolnám h hagyd mind a kettőt.

Aki nem vesz rólad tudomást, annál egyértelmű h nem kell próbálkoznod.

A másik, az meg a leírtak alapján tényleg egy hülye gyerek, aki úgy viselkedik mint a tizen egy-két éves gyerekek.

Szóval, szerintem ez nem pálya neked.

2009. aug. 18. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!