Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen gyakran jó a barátnőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran jó a barátnőnek valami kis ajándékfélét adni?

Figyelt kérdés
Virág, csoki stb. Ha túl gyakran kap, akkor elértéktelenedik a dolog, nem?
2008. máj. 20. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Vegyél neki havonta valamit.Az nem mondható sűrűnek.Különben 7 éve vagyok együtt a párommal, és még most is igazán megtud lepni ajándékaival.Elég egy szál "lopott" virág, és kész vagyok.
2008. máj. 20. 22:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

1-2honaponta igen.

de az tök ari ha vmi kis tárgyat adsz neki ami mindig megmarad =)

2008. máj. 20. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
De ne rendszresen (pl. ne mindig ugyanazon a napon). Azt lássa belőle, hogy odafigyelsz, és ötleteid vannak.
2008. máj. 20. 23:58
 4/5 anonim válasza:
100%
ajándék bármi lehet, akár egy pohár víz is. a lényeg az üzenet, hogy odafigyelsz rá, mert szereted. ha ez "átmegy", akkor valószínűleg nem lesz boldogtalan. :)
2008. máj. 21. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:

1-2 havonta szerintem jó.De meg lehet lepni egy kézzel írt kis szövegel gyakrabban is.fogsz egy cetlit és ráírsz vmi vicceset vagy kedveset.

De mindenképp legyenek ajándékok, vagyis inkább figyelmességek, mert anélkül minden leány boldogtalan...én is :(:(:(:(

2009. jan. 1. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!