Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítsetek adjatok nekem eszet mit tegyek?
A férjem már 2 alkalommal megvert.mindig lehord engem és fenyeget hogy megver.Nemmerek vele kettesben maradni de nincs hová mennnem és nemakarom elhagyni mert szeretem.
Mikor egyszer elhagytam eljött utánnam és sírt hogy ő nemakar elvesziteni hogy szeret.Csak az a baj hogy már félek és nincs SENKIM!
Meg az hogy nagyon szeretem.
Tudom az olyanoknak akiknek van családjuk barátaik nehéz elhinni hogy vannak emberek akiknek tényleg nincs senki sem.
Van szlovákiában is ez a NANE.
És hol?
Szia, hívd a magyart, és ők biztosan meg tudják mondani Neked. De még az is lehet, hogy hazajöhetsz, mert magyar állampolgár vagy és itthon segítenek.
A Nagymamádnak is biztosan van baráti köre, vagy távoli rokonai, akiket ismersz, őket is felkeresheted, hogy mi tévő legyél. Annyit biztosan tudnak segíteni, amit itt az idegen emberek Neked a neten.
A férjed magyar?
A magyar nagykövetségre is el tudnál menni érdeklődni, hogy mit tudnak segíteni Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!