Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha 20 évesen a 15-16 évesek jönnek be?
Miért lenne pedofil? Tisztában vagytok a fogalmakkal vagy csak dobálóztok vele? Persze hogy tetszik a friss hús, én is megnézem őket 23évesen ,pláne hogy némelyik elmegy 20körülinek is külsőre.
A második mondat meg nyilván poén, a természetesen csupasz puncival sok a baj, pl. óvodába kell vinni. :D
Szerintem te nem vagy tisztában a fogalmakkal. A kérdező 20 évesen csak azért kezd 15 éves lányokkal, mert ha fiatalabbakkal "szórakozna", akkor lecsuknák. Azt nem írta mennyire legyen minimum fiatal ergo én a 7-8 éveseket is ideveszem, de akár a még fiatalabbak is ide tartozhatnak, ebbe viszont már inkább bele se gondolok.
Lehet neked is bejönnek, de te csak a külsejüket nézed, nem az életkorukat...
Jajj, nem azt mondtam hogy egy 18-19évest meg sem nézek
De úgy nagy átlagban az ilyen fiatal húsok jönnek be (sőt szinte mindig ők tetszenek)
akkor siess és csábíts el vkit mert megy az idő :D
Én nekem meg az a bajom 12-40ig bárki tetszhet :DDD
de én is inkább vmi fiatalabbat akarok mert idősebb úgyis lesz később :/
F19
20f
Nekem a 16-17 évesek tetszenek. Meg a fiatalabbak is, de a húgom 15 éves és én tök égőnek érezném, ha egy vele egyidős vagy fiatalabb lánnyal járnék :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!