Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya duci pasik, soha nem találnak párt maguknak a mai külső kémia, szikrás társadalmunkban?
Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 12:15
21/40 anonim válasza:
Ő legalább neked tetszik. De vagyunk olyanok páran, akik a világon egyetlen lánynak se tetszünk.
22/40 anonim válasza:
Valószínűleg nem a külsőd miatt, hanem a hozzáállásod miatt az pedig belső!!!!
23/40 anonim válasza:
Ha úgy állnál hozzá. hogy igen csúnya vagyok, de sok nőnek kellek, mert ilyen meg olyan értékeim vannak és azokat hangsúlyoznád ki, hidd el találnátok, de így valóban nem lesz
24/40 anonim válasza:
Nem hozzáállás kérdése. Az ilyen hozzáállás a sok elutasítás miatt alakul ki, nem pedig fordítva.
25/40 anonim válasza:
Én azt vettem észre mivel én se vagyok szép, hogy sose azzal volt bajom, hanem határozottsággal önbizalommal, a nőknek sokkal többet számít ez, mint a külső, csak szerintem a csúnya pasik önbizalomhiányosak és ezt érzik a nők és ezért nem kellenek a csúnya pasik meg rátudják fogni a külsejükre
26/40 anonim válasza:
Ezzel is inkább fordítva van: akit a külseje miatt mindig visszautasítanak, az ettől természetesen elveszti minden önbizalmát, ezért önbizalomhiányosak a csúnya srácok.
27/40 anonim válasza:
a párom maci, és nem a leghelyesebb. de 5 éve az "enyém" és más nem is kell :))
N22
28/40 anonim válasza:
Nem a felszínes pi.kal kéne talán ismerkedni
29/40 anonim válasza:
26-nak igen az lehet hogy több visszautasítást kap egy csúnya pasi a nőktől, de inkább a felszínes nőktől, és így az önbizalma lemegy és akkor már egy olyan nőnek se fog kelleni, akinek nem a külső számít, mert önbizalom hiányos (valóban egy ördögi kör)
30/40 anonim válasza:
nem értem hogy miért úgy fogalmaztad meg hogy "mai". hiszen az őskorban annak aki nem volt vonzó és nem tudott vadászni annak esélye se lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!