Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy értessem meg vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem meg vele, hogy nekem nem kellenek mások?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok és egy sokkal idősebb barátom van (42).

Egy ideje az a mániája, hogy meggyanúsít minden pasival, aki a közelemben van: munkatársak, barátok, sokszor még a közeli boltban dolgozó sráccal is. Nem állhatok szóba senkivel úgy, hogy utána ne kelljen hosszasan magyaráznom, hogy nem akarok tőle semmit. A múltkor volt egy bográcsozás a kollégákkal és elég sokáig tartott. Utána azt vágta a fejemhez, hogy biztos az összes férfi munkatársammal volt viszonyom, mert nagyon kedvelnek (de nem azért kedvelnek, hanem azért, mert kedves vagyok velük).

De a legújabb rögeszméje az, hogy a 18 éves fia és közöttem van valami, mert a srác sok dolgot inkább velem oszt meg és nem az apjával, meg tőlem kér csajozási tippeket, mert elég félénk a srác. És már nem győzök magyarázkodni. Most ott tartok, hogy inkább nem beszélek a sráccal, ha nálunk van, vagy csak a minimumot. Pedig azért igyekeztem vele összebarátkozni, mert előzőleg azt kaptam meg, hogy én nem fogadom el, hogy neki már gyereke van.

Nem tudok mit csinálni. Hogy érjem el, hogy higgyen nekem?

2009. aug. 8. 10:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez paranoiás....b.zki, ez nagyon gáz, ha már a saját fiára is féltékeny:S:S:S:S

Mondjuk az alap hogy az önbizalmával van a baj, nem veled.......ááááá....nehéz ügy, mondjuk mondanám h hagyd ott de nemtudom.....

2009. aug. 8. 11:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Azért remélem te is ugyanúgy elvárod ezt tőle -hogy ne szóljon senki máshoz. Hogy érezze ő is, hogy milyen ez, de csak mert így fair.

Nálunk is ez megy amúgy, szerintem reménytelen.

Ne hagyd, hogy így korlátozzon, mert egy idő után mindenkit kiirtasz a környezetedből, és nem marad senkid rajta kívül. Az ilyeneknek ez a célja.

Borzasztó önző a barátod.

16L

2009. aug. 8. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!