Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gaz, ha jobban kivanom a baratom, mint amennyire ö engem?
Figyelt kérdés
Többször elöfordult, hogy csabitgattam de ö nem akart velem lefeküdni. Ez nem mindennapos, de alapvetöen jobban kivanom a szexet vele, mint ö velem. Pedig nagyon imad, amikor rahangolodik nagyon kitesz magaert, orakig nyalogat meg ilyenek, meg tenyleg brutalszerelmes (ajnaroz, imadja a testem, a lelkem), de nekem ez neha nagyon rosszul esik es nem is gazan ertem miert van. Sokszor mondta, hogy neki csak akkor megy, ha rendben van fejben, ha sok a stressz akkor nem, meg hogy szeret kivarni par bapot mert akkor megjobb. Szerintetek ez normalis?2012. okt. 19. 15:37
1/4 A kérdező kommentje:
Bocsanat a hibakert, atomgyorsan gepelek es nem magyar billentyüzetröl
2012. okt. 19. 15:39
2/4 anonim válasza:
Engem is zavarna. Valószínűleg neki kisebb a szex igénye, mint neked, bár ez ritka szerintem, vagy volt negatív élménye merevedési téren, és ezért hangsúlyozza a kivárást. Még ezt tudom elképzelni. Fél, hogy kudarcot vall, főleg, hogy te annyira szereted a szexet, és el is VÁROD! Lehet ő ezt annyira teljesítménynek éli meg, hogy mindig a tökéleteset akarja neked nyújtani. Beszélj vele erről.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, ilyesmit mar ö is mondott, hogy ezzel stressnek teszem ki, meg hogy csökken az önbizalma. Szoval beszeltünk mar erröl. De nem tudom mi mast tehetnek. Mar elöre felek, hogy ha ma este probalkozom, hogyan fog reagalni. Meg sokszor megalazonak is erzem, hogy mindig en probalkozom be.
2012. okt. 19. 16:53
4/4 anonim válasza:
Gyere össze velem,velem minden nap lehetne többször is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!