Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon kívánom a sexet, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kívánom a sexet, de sajnos nem a barátommal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
majdnem két éve vagyunk együtt,és ez az állapot kb olyan fél éve van.Nem tudom mit tegyek hogy változzon ez a felállás :( 25/N

2012. okt. 19. 13:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ne csald meg. Inkább szakíts vele, ha már nem szereted és nem is kívánod.
2012. okt. 19. 13:17
 2/20 A kérdező kommentje:
Szeretem.Legalábbis szerintem.Megcsalni nem áll szándékomban.Nem akarom elveszíteni,olyan jól megvagyunk,csak e sex az egyetlen gond,és azis csak a én részemröl.Ha együtt vagyunk,akkor az mindig jó,csak nem tudom magam rászánni.
2012. okt. 19. 13:20
 3/20 anonim ***** válasza:
Szakíts vele.. minél tovább húzod annál rosszabb lesz:S
2012. okt. 19. 13:24
 4/20 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy már csak megszokás? Ha valakit szeretsz, azzal mindig akarsz szeretkezni. Vagy én legalábbis.
2012. okt. 19. 13:25
 5/20 A kérdező kommentje:
Igazság szerint már magam sem tudom,de ez így olyan rossz.Az utóbbi félév volt csak ilyen,sokat veszekedtünk mert isszonyatosan féltékeny,még a saját árnyékára is majdnem.Utána 2 hétig voltunk külön,minden oké volt.De most 3 napja megint kiverte nállam a biztosítékot a féltékenykedésével.
2012. okt. 19. 13:27
 6/20 anonim ***** válasza:
Ez csak megszokás lesz. Nem akarod elengedni a biztosat.
2012. okt. 19. 13:28
 7/20 A kérdező kommentje:
biztosat....van a mai világban olyan dolog ami biztos??
2012. okt. 19. 13:30
 8/20 anonim ***** válasza:
hogy változzon a felállás? :OO ezt kérdezni kell? szakíts.
2012. okt. 19. 13:33
 9/20 anonim ***** válasza:

Értem, sajnos előfordul ilyesmi, hogy bizonyos nem tetsző viselkedésformák kiválthatnak belső ellenérzést a nőben, amely a szexuális vonzódás csökkenését hozhatja magával. Általában ezek a viselkedésformák olyanok amelyek, nem férfias vonásokat rejtenek magában vagy valamilyen szinten a "gyengeség" jelei. Alapvető több ezer éves ösztöneink a mai napig működnek bennünk ezt tény, a nő a férfiban az erőt a biztonságot a magabiztosságot keresi.

Ezért van az, hogy szexuális vonzalom csökkenésével járhat pl. ha a férfi nem elég férfias, ha "papucs", vagy éppen a túlzott féltékenység amely valahol az agyban azt a jelet küldi feléd hogy nem eléggé biztos önmagában. Csak ma húzták rá erre a jelenségre a bizalom kérdését, hogy a gond az hogy nem bízik meg benned eléggé de valójában a te részedről arról van szó, hogy valahol egyfajta "gyengeségként" érzékeled ezt tudati szinten.

Szerintem ez az egész, bőven hogy kezelhető, ha jó a kapcsolat menthető a helyzet, le kell ülni megbeszélni kezdetnek akármilyen kellemetlen. Ha jó a kapcsolat megtalálod a módját hogy veszekedés nélkül megbeszéld hogy téged zavar hogy túl féltékeny.

2012. okt. 19. 13:33
 10/20 anonim ***** válasza:
vajon miért féltékenykedik? talán ő is érzi... hogy nincs rendben, próbál magánál tartani, erősködni, féltékenykedik...de ami veszett ügy az veszett ügy, és nem a féltékenykedés miatt.
2012. okt. 19. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!