Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kívánom a sexet, de sajnos nem a barátommal. Mit
tegyek?
11/20 A kérdező kommentje:
betegesen ragaszkodik,26 éves és én avgyok neki minden téren az elsö
Kedves utolsó nem kötekedés csak véleménycsere:
Nem tudhatjuk hogy bizonyos reakciók, a kapcsolat alakulása váltották ki a féltékenykedést, vagy pedig alapvető természete a barátjának.
2012. okt. 19. 13:38
13/20 A kérdező kommentje:
elöbb sírja el magát egy romantikus filmen mint én,könnnyes szemmel bújik hozzám
Értem, ebből kiindulva úgy vélem hogy alapvető természete és azt hiszem ez a gond fő forrása is. Úgy érzed hogy megfojt a szeretetével, túl soknak érzed, annak ellenére hogy szereted. A megoldás az lehet, hogy több teret kapsz, többet vagy egyedül, haverokkal, ő is járjon el többet. Szerintem ez itt a fő probléma, ezt kell valahogy orvosolnod. Abból ahogy mondod nagyon féltékeny feltételezem keveset vagy nélküle, kevés az egyéni programod stb. A bezártság érzése sok emberből váltott már ki távolodást, viszont ha megbeszélitek, megérti és nyitott ez ORVOSOLHATÓ!
2012. okt. 19. 13:42
Összességében akkor az igazság az első és második hosszabb válaszom együttesében rejlik. úgy látszik a barátodnak van egy erős "feminim oldala" érzékenyebb típus. Van egy ilyen haverom boldog kapcsolatban házasodni fognak ez nem önmagában nem feltétlenül gond. Kérdés az te hogy állsz ehhez, ha minden téren vannak ilyen dolgai valószínűtlen hogy gyökeresen változni fog, nem lesz holnap után egy tipikus kemény vágású férfi. Neked kell tudnod hogy illik e hozzád a személyiségképe, neked ez így jó e vagy más típusú férfire vágysz. Sok előnye is van annak hogy olyan amilyen. Érzékeny, megértő, gondoskodó. Mindig oda fog figyelni az érzéseidre, nem csak végighallgat. Mérlegelned kell belül.
2012. okt. 19. 13:46
Esetleg ami még segíthet az alapvető szex témán. Úgy sejtem hogy legtöbbször vagy mindig romantikus szerelmeskedés megy nálatok. Lehet hiányzik az az egymásnak esés, elkaplak a konyhában és durr neki. Egy kis "durvulás", irányítás. kutyapóz stb.
Ha úgy érzed finoman jelezheted neki hogy szeretnél új dolgokat az ágyban, szeretnél kicsit bevállalósabbat, egy kis izgalmat. + egy két új helyszín is jót tehet.
2012. okt. 19. 13:49
Csald ahogy éred, illetve vágd ki a pi-csába! Hidd el, mindkettőtöknek jó lesz. Amint betoppan álmaid palikája, rögtön pattanj meg vele, mert hidd el, egy életed van, és a lényeg, hogy tudd jól érezni magad, különben önmegtartóztatásokkal teli szomorú emberként fogsz meghalni.
2012. okt. 19. 15:33
Ne hallgass az előzőre, ne csald ahol éred. Gusztustalan tanács, ha gondok vannak a kapcsolatoddal ha nem tudod hogy nem ezt érdemli. Gondolkodj el a dolgokon amiket írtam, ha úgy érzed hogy nem vagy boldog vele és mást szeretnél szakíts vele így tisztességes.
2012. okt. 19. 20:09
"Nagyon kívánom a sexet, de sajnos nem a barátommal."
"megint kiverte nállam a biztosítékot a féltékenykedésével."
Mégis mi a f#szt akarsz tőle?!?! Nem érzel némi ellentmondást, vagy nem gondolod, hogy TE adsz okot neki a viselkedésére???????????????????????????
Hát ti nők aztán nem semmik vagytok!
2012. okt. 28. 12:31
Én beleszerettem egy másik férfiba és emiatt nem kívántam a barátom.Ennek ellenére elnyomtam az érzéseim a másik férfi iránt és a párommal maradtam.Csak ugye a szex meg nagyon megritkult.Ebből következett, hogy emiatt, meg mert azt gondolta(talán helyesen is?), hogy nem szeretem már, megcsalt.
Ez döbbentett rá, hogy mit veszíthetek, megembereltem magam.A másik férfit sikerült nehezen kiverni a fejemből és úgy érzem megint szerelmes vagyok.
Ki érti ezt...
Nálatok is alakulhat még a dolog.Ki tudja hogyan, majd elválik.
2012. okt. 28. 12:37
Kapcsolódó kérdések: