Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem kívánom a szexet ez most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kívánom a szexet ez most emiatt van?

Figyelt kérdés
Fogamzasgatlot szedek 1.5eve a szedestol szamitva 2-3honapra kb o lett a libidom.nm kivanom.azelotz volt olyan h egyma utan 3 szor voltunk egyutt mert ugy kivantuk.v volt h majd beleorultem annyira vagytam ra most meg semmi.annyira nm kivanom inkabb valasztok egy tabla csokit mega tvt mint az egyuttletet.ez a fogamzasgatlotol van?h igen mi a megoldas?mit kell tenni?
2012. okt. 14. 13:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát lehet a fogamzásgátlotól. Mundjuk ilyet még nemtapasztaltam))) Vagy inkább a partnered nem izgat. Meg a kor sem mind1
2012. okt. 14. 13:34
 2/10 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok. Tetszik nagyon a parom szeretem is es mondom azelott mindog szetszedtem jobban kivantam mint o .eddig nm torodtem azzal h nm kivanom mert arra gondoltam h valami atmeneti de maramar rajottem h ez a tabi lehet.mit kell tenni ilyenkor?;(
2012. okt. 14. 13:45
 3/10 anonim ***** válasza:

én is ugyan így vagyok....anno volt hogy napi 3x voltunk együtt meg hasonlók...én 3 éve szedem...és ugyan így kezdődött hogy rá 2-3 hónapra semmi libidó...

aztán elmentem nődikhoz...azt mondta hogy 90% hogy a bogyó miatt és írt fel másikat hátha...de az sem lett jobb, mert attól meg közérzetingadozásom is lett...így vissza mentem...már az 5. fajtánál tartok de feladtam...volt hogy abba hagytam majdnem egy évre hogy hátha vissza jön de semmi...muszáj volt vissza állnom mert legelőször a havim miatt írták fel mert nagyon rosszul vagyok akkor...így nem hagyhatom abba...:(

szerencsére a párom megérti és tiszteletben tartja...

szerintem erre nincs nagy megoldás...mindenkinek máshogy hat rá a szervezete...mi így jártunk :(

N22

2012. okt. 14. 14:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez volt, abba is hagytam a tablettát. Emlékszem, feküdtünk egymás mellett és a nagy semmi vágyat éreztem, pedig akkor már hetek óta nem voltunk együtt... Váltsál tablettát, vagy hagyd abba.
2012. okt. 14. 14:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat! Amikor abbahagyzad a tablettat akkor mennyi idobe telt mig visszallt minden? Azota gumival vedekeztek? Nincd mas megoldas?mert szerintem mindegy milyen tabletzat fogok hasznalni mindegyik lecsokkenti a libidot.es egyebkenz barmikor abba lehet hagyni a tablettat? V hohy kell "leallni "vele?
2012. okt. 14. 14:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Pár hét alatt visszaállt a libidóm. Azóta gumival védekezünk, nekünk teljesen megfelel. A tablettát csak levél végén szabad abbahagyni.
2012. okt. 14. 14:28
 7/10 A kérdező kommentje:

Ha az utolso szemet pl ma szednem be mert ez lenne a level utolso szeme de ma egyutt lennek a parommal.de tobbe nm szednem a tabit hanem masnapzol keudve gumival vedeknenk vedett lennek meg igy is h utolso nap egyutt voltunk ugy??

Amugy szerencses vagy mert azt olavstam h sokaknak nem all vissza fel ev utan se.

2012. okt. 14. 14:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés :D Az tuti, hogy szünetben már nem véd, ha abbahagyod, de hogy előtte...
2012. okt. 14. 14:46
 9/10 A kérdező kommentje:
Na igen ez az amit en sem tudok...makd utananezek ha meg nm talalom egkerdem a dokit:D
2012. okt. 14. 15:12
 10/10 anonim ***** válasza:

szerintem a legegyszerűbb ha elmész te is egy nődokihoz. ő úgyis egyenes választ fog adni nem azt hogy "nem tudom..." "talán..." "szerintem"....stb

N22

2012. okt. 14. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!