Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánom a szexet ez most emiatt van?
én is ugyan így vagyok....anno volt hogy napi 3x voltunk együtt meg hasonlók...én 3 éve szedem...és ugyan így kezdődött hogy rá 2-3 hónapra semmi libidó...
aztán elmentem nődikhoz...azt mondta hogy 90% hogy a bogyó miatt és írt fel másikat hátha...de az sem lett jobb, mert attól meg közérzetingadozásom is lett...így vissza mentem...már az 5. fajtánál tartok de feladtam...volt hogy abba hagytam majdnem egy évre hogy hátha vissza jön de semmi...muszáj volt vissza állnom mert legelőször a havim miatt írták fel mert nagyon rosszul vagyok akkor...így nem hagyhatom abba...:(
szerencsére a párom megérti és tiszteletben tartja...
szerintem erre nincs nagy megoldás...mindenkinek máshogy hat rá a szervezete...mi így jártunk :(
N22
Ha az utolso szemet pl ma szednem be mert ez lenne a level utolso szeme de ma egyutt lennek a parommal.de tobbe nm szednem a tabit hanem masnapzol keudve gumival vedeknenk vedett lennek meg igy is h utolso nap egyutt voltunk ugy??
Amugy szerencses vagy mert azt olavstam h sokaknak nem all vissza fel ev utan se.
szerintem a legegyszerűbb ha elmész te is egy nődokihoz. ő úgyis egyenes választ fog adni nem azt hogy "nem tudom..." "talán..." "szerintem"....stb
N22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!